Πρόωρη ανανέωση για Τζέιμς-Σίτι

Πρόωρη ανανέωση για Τζέιμς-Σίτι
Σε ανανέωση του συμβολαίου του με την Μάντσεστερ Σίτι προχώρησε ο Ντέιβιντ Τζέιμς. Ο διεθνής τερματοφύλακας, παρά το ότι έχει χάσει την θέση του στην εθνική ομάδα χαίρει της απόλυτης εμπιστοσύνης του τεχνικού των "πολιτών", Στιούαρτ Πιρς.

"Οι εμφανίσεις του τα τελευταία δύο χρόνια με ανάγκασαν να καθήσω και να σκεφτώ, "Που μπορώ να βρω έναν καλύτερο τερματοφύλακα από τον Ντέιβιντ Τζέιμς;. Για εμένα είναι ένας από τους έξι καλύτερους τερματοφύλακες του πρωταθλήματος. Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι η καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας την τελευταία διετία οφείλεται σε μεγάλο ποσοστό σε αυτόν, ενώ περιμένω ανάλογη απόδοση και για το υπόλοιπο του συμβολαίου του μαζί μας. Βρίσκεται σε πολύ καλή φυσική κατάσταση παρά την ηλικία του, είναι επαγγελματίας και θέλει να παίζει όλο και καλύτερα. Έτσι το συμβόλαιο είναι απλά μια επιβράβευση για τα παραπάνω", τόνισε ο τεχνικός του αγγλικού συλλόγου.

Ο Τζέιμς έχει αγωνιστεί σε 65 ματς με την Σίτι, μετά τη μεταγραφή του από τη Γουέστ Χαμ, έναντι 2 εκ. λιρών τον Ιανουάριο του 2004. Το συμβόλαιο του 35χρονου διεθνή έληγε το καλοκαίρι, αλλά τώρα θα παραμείνει στην ομάδα μέχρι το 2007.

News 24/7

24MEDIA NETWORK