Πρόωρο τέλος για Παούνοβιτς

Ο Βέλικο Παούνοβιτς δεν άντεχε να "παλεύει" άλλο με τους τραυματισμούς και έδωσε τέλος στην επαγγελματική καριέρα του ως ποδοσφαιριστής.

Πρόωρο τέλος για Παούνοβιτς
Στα 31 του χρόνια, ο Σέρβος επιθετικός έκρινε πως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, μια και όπως στην αποχαιρετιστήρια συνέντευξή του δήλωσε " δεν ήμουν ευχαριστημένος με την παρουσία μου. Αφενός δεν μπορούσα να βελτιωθώ άλλο αφετέρου να παίξω σε κορυφαίο επίπεδο ". Από το καλοκαίρι του 2008 ο Παούνοβιτς ανήκε στο ρόστερ της Παρτιζάν, αλλά διαδοχικοί τραυματισμοί τον έθεταν συχνά-πυκνά εκτός δράσης. Το "αντίο" ήταν μια ιδέα που όπως ο ίδιος είπε " περνούσε αρκετό καιρό από το μυαλό μου ".

Ο Παούνοβιτς γεννήθηκε στη Στρούμνιτσα της ΠΓΔΜ, έκανε τα πρώτα επαγγελματικά βήματά του στην Παρτιζάν (1994-95), αλλά έφτιαξε το όνομά του παίζοντας στην Ισπανία. Ξεκίνησε από την Μαρμπέγια (1995-96) για να ακολουθήσουν η Ατλέτικο Μαδρίτης, η Οβιέδο, η Μαγιόρκα και η Τενερίφη. Ακολούθως αγωνίστηκε στην Μπουντεσλίγκα (Ανόβερο), ξανά στην Ισπανία (Χετάφε, Αλμερία), ενώ ενδιάμεσα πέρασε από τη Ρωσία (Ρούμπιν Καζάν).

News 24/7

24MEDIA NETWORK