ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προπονήσεις και… συζητήσεις στις τάξεις του Πανσερραϊκού

Το πρωτάθλημα τελείωσε και πλέον η προσοχή όλων στο στρατόπεδο του Πανσερραϊκού, είναι στραμμένη στην επόμενη μέρα και στον προγραμματισμό της νέας σεζόν στη Football League.

Προπονήσεις και… συζητήσεις στις τάξεις του Πανσερραϊκού
Το ρόστερ είναι το πρώτο μέλημα των διοικούντων, με τους παίκτες που αποχωρούν να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο. Ο Τάσος Παπάζογλου είναι δεδομένο ότι θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό, ενώ και ο Ντάνι Φερνάντεζ, που ανήκει στη Μπόχουμ, θα αποχαιρετήσει τις Σέρρες.



Ερωτηματικό αποτελεί η υπόθεση του Σουμπίνιο, ο οποίος ναι μεν είναι δανεικός από τον Ολυμπιακό, ωστόσο ενημερώθηκε πως δεν υπολογίζεται και δεν αποκλείεται μάλιστα να λύσει τη συνεργασία του με τους “ερυθρόλευκους”.



Οι Μπέλιτς, Λεοζίνιο και Ράντμαν είναι τρεις παίκτες που τα “λιοντάρια” επιθυμούν να διατηρήσουν και τη νέα χρονιά στο ρόστερ τους, ωστόσο κάτι τέτοιο δύσκολα θα πραγματοποιηθεί, αφού όλοι τους έχουν δεχτεί ήδη προτάσεις από ομάδες της Σούπερ Λίγκας.



Σε ό,τι αφορά τους παίκτες που αναμένεται να ανανεώσουν τη συνεργασία τους με το σερραϊκό σύλλογο, ο Βρούτσινα βρίσκεται πρώτος στη λίστα, με τον Κροάτη μάλιστα να αποδέχεται και τη μείωση που του πρότειναν οι διοικούντες, σε περίπτωση παραμονής του.



Στα αγωνιστικά οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι τη Μεγάλη Τετάρτη, ενώ η επιστροφή στο γήπεδο είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα του Πάσχα. Η άδεια για το καλοκαίρι θα δοθεί στις 20 Μαϊου, καθώς μέχρι τότε η ομάδα θα προπονείται κανονικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ