Προπόνηση σαν καλοκαιρινή προετοιμασία

Η αναγκαστική διακοπή του πρωταθλήματος για τον ΠΑΟΚ λόγω μη διεξαγωγής του αγώνα με τη Νίκη Βόλου δίνει στον Αγγελο Αναστασιάδη την ευκαιρία να δουλέψει τους ποδοσφαιριστές τους σε επί μέρους τομείς.

Προπόνηση σαν καλοκαιρινή προετοιμασία
INTIME SPORTS

Σα να είναι καλοκαίρι και κάνουν προετοιμασία! Έτσι αισθάνθηκαν την Τετάρτη (21/1) οι παίκτες του ΠΑΟΚ, αφού το πρόγραμμα της προπόνησης είχε ως στόχο βελτίωση της αερόβιας κι αναερόβιας φυσικής κατάστασης. Το πρωί της ίδιας μέρας, άλλωστε, πέρασε από εργομετρικά τεστ το δεύτερο γκρουπ ποδοσφαιριστών, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν για περίπου σε μία ώρα στην αντοχή υπό τις οδηγίες του Λεωνίδα Δημητρακόπουλου.

Τρέξιμο, τρέξιμο, τρέξιμο

Το απόγευμα το πρόγραμμα είχε και πάλι τρέξιμο, αλλά και υψηλότερη ένταση. Οι παίκτες του Δικεφάλου δούλεψαν σε σπριντ, άλματα, ταχυδύναμη, εκρηκτικότητα, αντοχή στην ταχυδύναμη μέσα από μια σειρά ασκήσεων που θύμιζαν… στίβο μάχης. Ο Ράζβαν Ρατς ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα λόγω της σύσπασης στον τετρακέφαλο κι ο Γιώργος Κατσικάς έμεινε στο γυμναστήριο για θεραπεία προκειμένου να ξεκουράσει το πόδι του.

"Καθαρός" ο Τζιόλης, αλλά πονάει

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης υπεβλήθη σε μαγνητική τομογραφία στην περιοχή των προσαγωγών, των λοξών κοιλιακών, της μέσης και της βουβωνικής χώρας προκειμένου να είναι ενδελεχής έλεγχος του τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί τον τελευταίο ενάμιση μήνα. Το ευχάριστο είναι πως τ’ αποτελέσματα ήταν καθαρά, ωστόσο, ο ποδοσφαιριστής εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις και δεν είναι ακόμα έτοιμος να επιστρέψει στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων.

Μαγνητική έκανε και ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, ο οποίος ετοιμάζεται σταδιακά να ενσωματωθεί ξανά με την υπόλοιπη ομάδα. Ο Παναγιώτης Γλύκος συνεχίζει πρόγραμμα αποκατάστασης.

Δείπνο και πίτα

Η προπόνηση της Πέμπτης (22.01) θα πραγματοποιηθεί στις 17:30 στο γήπεδο της Τούμπας και στη συνέχεια τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος θα δειπνήσουν στον τέταρτο όροφο της Τούμπας και θα κόψουν την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK