Προπόνηση στα Δένδρα ο Αστέρας

Ο Αστέρας προπονήθηκε στην Λάρισα, δεν γλίτωσε από το κρύο, αλλά απέφυγε τον χιονιά και είναι πανέτοιμος να ολοκληρώσει με νίκη την 2η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας στην αναμέτρηση του Αλκαζάρ κόντρα στον Τύρναβο (7/1, 15:00).

Προπόνηση στα Δένδρα ο Αστέρας

Η πρόκριση είναι δεδομένη για τον Αστέρα που θα ψάξει το απόλυτο των νικών στην συγκεκριμένη φάση, καθώς μετά τον Αιγινιακό και την Καλλονή θέλει να πετύχει το "τρία στα τρία" κόντρα στον Τύρναβο.

Με το ματς να διεξάγεται στην Λάρισα, η επιλογή προπόνησης στο κέντρο της ΑΕΛ ήταν μία αξιόπιστη λύση και επιτέλους, δίχως την συνοδεία του χιονιού.

Το Προπονητικό Κέντρο της τοπικής ομάδας βρίσκεται στο χωριό Δένδρα, οκτώ χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης, στο δρόμο Λάρισας-Κοζάνης.

Οι Αρκάδες προπονήθηκαν στο ένα από τα δύο γήπεδα που διαθέτει και φιλοξενήθηκαν στις εγκαταστάσεις ενός ιστορικού συλλόγου, έχοντας την άνεση του χρόνου μιας και ταξίδεψαν στην Θεσσαλία από νωρίς το πρωί της Τρίτης (6/1).

Ο Στάικος Βεργέτης έχει στη διάθεσή του ένα μείγμα έμπειρων και νέων παικτών αλλά και ποδοσφαιριστών που αποτελούν ευχάριστες επιστροφές, όπως ο Εντερσον Τορμένα, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά. Βελισσάρης, Γογωνάς και Τσόφλιος μπήκαν στο κλίμα της αποστολής με την πρώτη ομάδα και περιμένουν να έχουν χρόνο συμμετοχής και όλοι μαζί δούλεψαν υπό τις οδηγίες του Έλληνα τεχνικού, μία μέρα πριν από το ματς του Κυπέλλου.

Ο Αστέρας έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση, αλλά θέλει κόντρα στον Τύρναβο τουλάχιστον την ισοπαλία για να πάρει την πρώτη θέση στον όμιλο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK