ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προπονήθηκε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα επανήλθε στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων και τέθηκε στη διάθεση του Νίκου Νιόπλια για τον αγώνα της Κυριακής με την Καβάλα στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Προπονήθηκε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα
Δεν αποκλείεται πάντως να διατηρηθεί στο αρχικό σχήμα ο
Σιμάο ο οποίος ήταν πολύ καλός στη Λάρισα και να ξεκουραστεί κάποιος από τους μέσους, καθώς ακολουθεί ένα 10ήμερο φωτιά με τα δύο παιχνίδια με τη Ρόμα για το Europa League και τις εκτός έδρας αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ και με τον Πανιώνιο για το πρωτάθλημα.

Οι “πράσινοι” πάντως κοιτούν παιχνίδι με παιχνίδι και στο μυαλό του Νιόπλια βρίσκεται μόνο η αναμέτρηση με την Καβάλα ώστε να γίνει ένα ακόμη βήμα για την κατάκτηση του τίτλου. Στις τάξεις των παικτών υπάρχει μεγάλη πίστη με δεδομένο ότι η ομάδα παίζει καλά και κρατά την τύχη στα χέρια της.

Την Πέμπτη θα κυκλοφορήσουν τα εισητήρια για τον αγώνα της επόμενης Πέμπτης με τη Ρόμα (18/2) και αναμένεται να εξαντληθούν άμεσα, ενώ οι φίλοι του “τριφυλλιού” έχουν ήδη εξαφανίσει τα 3.500 εισιτήρια για τον επαναληπτικό της Ρώμης (25/2).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK