"Έχει ανάγκη από βοήθεια ο Αραούχο"

Αποκαλυπτικές δηλώσεις από τον προπονητή της Λας Πάλμας, Κίκε Σετιέν, ο οποίος σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε είπε μεταξύ άλλων, πως ο Σέρχιο Αραούχο έχει ανάγκη από βοήθεια με σκοπό να ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει γιατί μόνος του δεν μπορεί!

"Έχει ανάγκη από βοήθεια ο Αραούχο"
sergio araujo

Για την ποιότητα του Αργεντινού επιθετικού δεν αμφιβάλλει κανείς. Πρόκειται για έναν παίκτη από το πάνω ράφι, που στα 25 του χρόνια θα μπορούσε να αγωνιζόταν σε μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο.

Παρόλα αυτά ο άστατος χαρακτήρας και το γεγονός πως έχει πιαστεί υπό την επήρεια αλκοόλ αρκετές φορές τους τελευταίους μήνες, είχε ως αποτέλεσμα τον παραγκωνισμό του από την Λας Πάλμας και το δανεισμό του στην ΑΕΚ.

Ο προπονητής του στον ισπανικό σύλλογο, Κίκε Σετιέν, παραχώρησε συνέντευξή Τύπου για τις εξελίξεις στην ομάδα και σε ερώτηση για τον Αραούχο ήταν αποκαλυπτικός:

"Ο Αραούχο έπρεπε να αποχωρήσει γιατί είχε στοχοποιηθεί. Δεν ξέρω αν αυτό αποτελεί λύση στο πρόβλημα του. Νομίζω πως χρειάζεται βοήθεια, γιατί είναι φανερό πως από μόνος του δεν μπορεί να ξεπεράσει τα προβλήματα.

Επαναλαμβάνει συνέχεια το ίδιο λάθος, δεν είναι η πρώτη φορά", σχολίασε για το γεγονός πως πρόσφατα πιάστηκε πάλι έχοντας πιει παραπάνω από το επιτρεπτό όριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αραούχο: ο φορ που... σκοράρει στα μπαρ και δεν αντιστέκεται στις μπύρες
Φέρνει και την... μπέμπα του στην Αθήνα ο Αραούχο
ANALYSIS: Αυτός είναι ο Σέρχιο Αραούχο
Τι σημαίνει το τατού στο χέρι του Αραούχο;

News 24/7

24MEDIA NETWORK