Προς αναζήτηση προπονητή

Προς αναζήτηση προπονητή

Η συγκομιδή του ενός βαθμού στις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής αποτέλεσε την αιτία λύσης της συνεργασίας της Βέροιας με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη. Το "διαζύγιο" ανάμεσα στις δύο πλευρές, μετά από έναν χρόνο απόλυτα επιτυχημένης πορείας, προκάλεσε έκπληξη αφού προήλθε μετά από μία εκτός έδρας ήττα η οποία, βέβαια, δεν οδήγησε τη "βασίλισσα του βορρά" στην καταστροφή.

Ο Ελληνας τεχνικός στις δηλώσεις του μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Νίκο Παπαδόπουλο, έκανε λόγο για διάσταση απόψεων η οποία θα έκανε κακό στην ομάδα και ευχήθηκε καλή επιτυχία για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο Καλαϊτζίδης πήγε στην προπόνηση και αποχαιρέτησε τους παίκτες του.

Λίγες ώρες μετά την επισημοποίηση της λύσης της συνεργασίας, άρχισαν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας τα ονόματα των πιθανών αντικαταστατών του Καλαϊτζίδη. Ανάμεσά τους αυτά των Μάκη Κατσαβάκη, Γιώργου Χατζάρα, Νίκου Καραγεωργίου καιΝίκου Αναστόπουλου. Πάντως, από την πλευρά του μεγαλομετόχου της ομάδας, Γιώργου Αρβανιτίδη, ο "διακαής πόθος" ακούει στο όνομα Αγγελος Αναστασιάδης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK