Οι διάλογοι από τον καβγά στο ΔΣ του Παναθηναϊκού

Όλα όσα ειπώθηκαν στο περιπετειώδες "πράσινο" συμβούλιο με κεντρική αφορμή το θέμα Κουτρουμπή, η ενόχληση του Ουζουνίδη που λειτούργησε "πυροσβεστικά" και συσπειρωτικά προς όλους και η παραμονή του Διαμαντόπουλου στη θέση του άτυπου τεχνικού διευθυντή του ΠΑΟ. Το Contra.gr έχει (και) όλο το follow up…

Οι διάλογοι από τον καβγά στο ΔΣ του Παναθηναϊκού

Στα ουκ ολίγα πολύ σοβαρά μέτωπα και κρίσεις που έχει να διαχειριστεί ο Παναθηναϊκός, εν μέσω της οικονομικής και αγωνιστικής "καταιγίδας" που βιώνει ο σύλλογος, ήρθε να προστεθεί το απόγευμα της Τετάρτης (20/12) ο μεγάλος… καυγάς που ξέσπασε στο Δ.Σ. της ΠΑΕ, μεταξύ του (υπηρεσιακού) προέδρου Βασίλη Κωνσταντίνου και των Κωνσταντίνου Διαμαντόπουλου - Αγησίλαου Τουμαζάτου.

Καβγάς που πήγε ν' ανοίξει νέες μεγάλες "πληγές", που έφταναν μέχρι και στις (εν θερμώ) σκέψεις του άτυπου τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού για παραίτηση, αλλά καταπώς φαίνεται η όλη κατάσταση οδηγείται προς "εκτόνωση".

Στο "καυτό" Δ.Σ. των "πράσινων", στο οποίο έδωσαν το "παρών" ο άμεσος συνεργάτης του Μαρίνου Ουζουνίδη και ο Γενικός Διευθυντής (και μέλος του συμβουλίου) της ΠΑΕ Αγησίλαος Τουμαζάτος, για να συζητήσουν όλα τα θέματα του ποδοσφαιρικού τμήματος και της ΠΑΕ, οι τόνοι άρχισαν να ανεβαίνουν απ' την αρχή, όταν η κουβέντα έφτασε στο επικείμενο "διαζύγιο" με τον Γιώργο Κουτρουμπή.

Τότε ήταν που ο Κωνσταντίνου, αλλά και άλλα μέλη του Δ.Σ., όπως ο διευθύνων σύμβουλος Στράτος Σωπήλης και τα μέλη Γιάννης Παναγιωτίδης, Χρήστος Πλιάτσικας, άσκησαν πολύ έντονη κριτική για το θέμα του Αθηναίου στόπερ, τονίζοντας πως "… έπρεπε να το έχετε διαχειριστεί πολύ διαφορετικά όλο αυτό. Τώρα η ομάδα βρέθηκε να είναι… κατηγορούμενη και θα έχει ένα πολύ μεγάλο οικονομικό κόστος και επιβάρυνση με την προσφυγή του Κουτρουμπή".

Ο Διαμαντόπουλος (και δευτερευόντως ο Τουμαζάτος) δεν συμφώνησε, λέγοντας πως όλο αυτό ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει " εσωτερικά" στην ομάδα, για πολλούς και διάφορους λόγους κι επισήμαναν πως ο Κουτρουμπής είχε αποφασίσει να κάνει ούτως ή άλλως προσφυγή για να φύγει ελεύθερος.

Ακολούθως τέθηκαν επί τάπητος κι άλλα ζητήματα που είχαν να κάνουν με οικονομικά θέματα, με το γεγονός ότι βγαίνουν προς τα έξω μεταγραφικοί στόχοι της ομάδας, τη στιγμή που δίνεται μάχη για να μην αρχίσουν τις καταγγελίες και οι πιστωτές, ενώ υπήρξε και αντίλογος κι απ' την πλευρά των Διαμαντόπουλου-Τουμαζάτου, οι οποίοι αισθάνθηκαν πολύ προσβεβλημένοι απ' τη στάση του υπόλοιπου Δ.Σ., λέγοντας πως εδώ και καιρό δεν υπάρχει διάθεση και κλίμα συνεργασίας του Δ.Σ. με το στελεχιακό δυναμικό της ΠΑΕ.

Προς το τέλος της όλης συζήτησης δε κι αφού οι τόνοι είχαν ανέβει πάρα πολύ απ' όλες τις πλευρές, οι Διαμαντόπουλος-Τουμαζάτος γύρισαν και είπαν χαρακτηριστικά πως "… εάν νομίζετε ότι εμείς είμαστε αυτή τη στιγμή το πρόβλημα, να φύγουμε και να έρθετε να τα αναλάβετε όλα εσείς. Όλα όμως…".

Ο δε άτυπος τεχνικός διευθυντής των "πράσινων", όντας πολύ ενοχλημένος απ’ τα όσα είχαν ειπωθεί προς τον ίδιο, γύρισε και είπε πως " φεύγω για να πάω να σκεφτώ με ηρεμία τι θα κάνω από εδώ και πέρα", αφήνοντας στον… αέρα πιθανές σκέψεις παραίτησης.

Ακολούθησαν πάρα πολλές τηλεφωνικές επικοινωνίες στο "εσωτερικό" του Παναθηναϊκού.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης που ενημερώθηκε για όλα αυτά, ενώ ετοιμαζόταν μαζί με την ομάδα να ταξιδέψουν για τη Λαμία και το ματς της Πέμπτης, το πρώτο ματς Κυπέλλου με την τοπική ομάδα για τη φάση των 16, "τρελάθηκε" με αυτό που συνέβη κι ενοχλήθηκε όσο δεν πάει, για όλα αυτά που διαδραματίστηκαν και ειπώθηκαν στο Δ.Σ.

Βεβαίως ο 49χρονος τεχνικός ουδέποτε μπήκε σε… σκέψεις αποχώρησης. Τουναντίον, μίλησε με τον Διαμαντόπουλο και προσπάθησε να τον ηρεμήσει. Γενικά απ' την πρώτη στιγμή προσπάθησε να λειτουργήσει "πυροσβεστικά", μετά απ’ τον καυγά που έγινε στο συμβούλιο. Και δεν έκρυβε τον εκνευρισμό του, πάνω απ' όλα, διότι ειδικά αυτή τη στιγμή το μόνο που δεν χρειάζεται ο Παναθηναϊκός είναι να υπάρχει… φαγωμάρα μεταξύ των στελεχών του. Και δη τα υψηλόβαθμα…

Ζήτησε δε, με έντονο τον εκνευρισμό στη φωνή του, απ' όλες τις πλευρές να ηρεμήσουν και να σταματήσουν εδώ τον "εμφύλιο" και τόνισε ότι άπαντες οφείλουν να βάλουν πάνω απ' όλα το καλό της ομάδας και να κατανοήσουν όλοι την κρισιμότητα των στιγμών.

Γενικά, αργά το βράδυ της Τετάρτης (20/12), λίγες ώρες μετά τον τσακωμό στο Δ.Σ. η όλη κατάσταση έδειχνε να βαδίζει προς πλήρη "εκτόνωση". Κι όπως φαίνεται δεν θα υπάρξει συνέχεια στο ζήτημα, ούτε θα παραμείνει στον… αέρα θέμα " αποχώρησης" του Διαμαντόπουλου από το πόστο του και η "δομή" του διοικητικού μηχανισμού του Παναθηναϊκού θα μείνει ως έχει.

Το θέμα είναι αν όλο αυτό θα αφήσει πίσω του απόνερα… Θα φανεί στην πράξη!

News 24/7

24MEDIA NETWORK