Προς πώληση ο Αγροτικός Αστέρας

Προς αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος οδεύει ο Αγροτικός Αστέρας. Οι παρόντες μεγαλομέτοχοι φαίνεται πως έχουν κλείσει το κύκλο τους στην ομάδα και συζητούν την παραχώρηση της.

Προς πώληση ο Αγροτικός Αστέρας
Έντονο ενδιαφέρον για την αγορά της ομάδας υπάρχει από την πλευρά του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και πρώην προπονητή της, Χάρη Πεκιαρίδη. Ο 47χρονος ηγείται ομάδας επιχειρηματιών από τη Θεσσαλονίκη που ενδιαφέρονται για την αγορά της ομάδας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται εδώ και ένα μήνα σε διαπραγματεύσεις με τους ιδιοκτήτες της ομάδας του Εύοσμου.

Σημαντικό επίσης είναι το γεγονός ότι ο Πεκιαρίδης διατηρεί φιλία με το νυν πρόεδρο της ομάδας Κωνσταντίνο Ριαβόγλου, καθώς έχουν φορέσει μαζί τη φανέλα της ομάδας στο παρελθόν και έχουν συνυπάρξει αργότερα σε διάφορα διοικητικά πόστα.

Μπορεί να μην έχει υπάρξει ακόμα κάποια συμφωνία όμως ο Ριαβόγλου δηλώνει πως ο κύκλος της παρούσας διοίκησης έχει κλείσει και δεν θα σταθεί εμπόδιο στην παραχώρηση της ομάδας, αν λάβει εγγυήσεις από τους ενδιαφερόμενους για την πρόοδο και την οικονομική σταθερότητα της.

News 24/7

24MEDIA NETWORK