Προς Ρόμα ο Κονοπλιάνκα

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής της Ντίπρο, το αστέρι της ουκρανικής ομάδας, Εβγέν Κονοπλιάνκα βρίσκεται προ των πυλών της Ρόμα. Ωφελημένος και Ολυμπιακός από την συγκεκριμένη μεταγραφή, αν τελικά ολοκληρωθεί.

Προς Ρόμα ο Κονοπλιάνκα

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το αστέρι της Ντίπρο, Εβγέν Κονοπλιάνκα βρίσκεται πολύ κοντά στη Ρόμα, με τον τεχνικό διευθυντή της ουκρανικής ομάδας μάλιστα, να κάνει λόγο για σίγουρη μεταγραφή!

Να σημειώσουμε πως το συμβόλαιο του Ουκρανού λήγει στις 30 Ιουνίου, οπότε η Ντνίπρο είναι λογικό να θέλει να τον παραχωρήσει τώρα προκειμένου να βάλει, έστω κάποια χρήματα στα ταμεία της. Τόσο η Λίβερπουλ, όσο και η Τότεναμ είχαν δείξει κατά το παρελθόν έντονο ενδιαφέρον για τον Ουκρανό, όμως απ' ότι φαίνεται, μέσα στις επόμενες ημέρες θα γίνει συμπαίκτης των Μανωλά, Χολέμπας και Τοροσίδη.

Ωφελημένος ο Ολυμπιακός

Οι "ερυθρόλευκοι" θα είναι ιδιαίτερα ωφελημένοι αν τελικά ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη μεταγραφή, καθώς αντιμετωπίζουν την Ντνίπρο σε λιγότερο από ένα μήνα (19 Φεβρουαρίου) για την φάση των "32" του Europa League.

Ο μεγαλύτερος κίνδυνος από πλευράς Ουκρανών για την ελληνική ομάδα ήταν φυσικά ο Κονοπλιάνκα, ο οποίος σε περίπτωση που δεν αγωνίζεται τις επόμενες ημέρες στην Ντνίπρο θα διευκολύνει ακόμη περισσότερο το έργο του Ολυμπιακού.

Ποιος είναι ο Εβγέν Κονοπλιάνκα

Το πιο λαμπρό "διαμάντι" του ουκρανικού ποδοσφαίρου. Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός της Ντνίπρο έχει τραβήξει το ενδιαφέρον πολλών μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων με τα κατορθώματά του, μεταξύ άλλων και της Λίβερπουλ. Φοράει το "10" στην πλάτη και αγωνίζεται στην ομάδα από το 2007.

Σε συνολικά 189 συμμετοχές με τη φανέλα του συλλόγου έχει σημειώσει 41 γκολ, ενώ θεωρείται ο ηγέτης των Ουκρανών. Με την εθνική έχει αγωνιστεί 40 φορές, πετυχαίνοντας 8 τέρματα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK