Πρόσεχε Μπόρχα, το Νο 20 του Ρεκόμπα είναι καταραμένο!

Ο Μπόρχα Βαλέρο ανήκει πλέον στην Ίντερ και καλείται να σπάσει την κατάρα που συνοδεύει τη φανέλα με το Νο 20 από την εποχή που τη φορούσε ο Άλβαρο Ρεκόμπα. Διαβάστε το story.

Πρόσεχε Μπόρχα, το Νο 20 του Ρεκόμπα είναι καταραμένο!

To μεσημέρι της Τρίτης η Ίντερ ολοκλήρωσε μία σπουδαία μεταγραφή ανακοινώνοντας την απόκτηση του Μπόρχα Βαλέρο από την Φιορεντίνα (εξαιρετικός για μία πενταετία στους "βιόλα") και όλοι πλέον περιμένουν να δουν από τον Ισπανό άσο να προσθέτει ποιότητα και σιγουριά στον άξονα των "νερατζούρι".

Η λογική λέει πως ο έμπειρος Ισπανός θα ανταποκριθεί στο ρόλο του ωστόσο θα έχει απέναντί του και μία "κατάρα" η οποία θέλει τους παίκτες της Ίντερ που επέλεξαν να φορέσουν το Νο 20 να μην πετυχαίνουν!

Πρόσεχε Μπόρχα, το Νο 20 του Ρεκόμπα είναι καταραμένο!

Ο πρώτος που φόρεσε τη νερατζούρα φανέλα με το "20" ήταν ο Αντόνιο Μανικόνε που πέρασε και δεν... ακούμπησε από το "Meazza" (7 συμμετοχές και κανέναν γκολ τη σεζόν 1995-96, έφυγε άμεσα για την Περούτζα), ενώ ανάλογη πορεία είχε και ο Ανγκλομά που δεν κατάφερε να διακριθεί στην Ίντερ και χρειάστηκε να πάει στην Βαλένθια για να πάρει τα... πάνω του.

Ο μοναδικός που πήρε αυτό το νούμερο και το... απογείωσε ήταν ο Άλβαρο Ρεκόμπα, με τον Ουρουγουανό να μένει για πάντα στις καρδιές των φίλων της ομάδας για την άριστη τεχνική του κατάρτιση, με τους επόμενους κατόχους της φανέλας να απογοητεύουν όμως οικτρά.

Πρώτα ο Ζιλμπέρτο ντα Σίλβα Μέλο (1999), δέκα χρόνια αργότερα ο Μουντάρι και ακολούθως οι Τζόελ Όμπι, Ρούμπεν Μπότα και Τρεντ Σένσμπουρι, με τον Μπόρχα Βαλέρο να ελπίζει ότι με αυτόν η κατάρα θα... εξαφανιστεί!

Photo Credits: Profilo Twitter ufficiale dell'Inter

News 24/7

24MEDIA NETWORK