ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προσέχουν για να έχουν στην ΠΑΕ

Είναι γνωστό ότι η ΠΑΕ πορεύεται με γνώμονα τη λογική και τις οικονομικές της δυνατότητες, αποφεύγοντας τις υπερβολές. Τούτο γίνεται περισσότερο αντιληπτό και στον τρόπο με τον οποίο κινείται η ομάδα στο μεταγραφικό παζάρι του εφετινού καλοκαιριού.

Προσέχουν για να έχουν στην ΠΑΕ

Είναι γνωστό ότι η ΠΑΕ Ατρόμητος πορεύεται πάντα με γνώμονα τη λογική και τις οικονομικές της δυνατότητες χωρίς να προχωρά σε υπερβολές. Τούτο γίνεται περισσότερο από ποτέ αντιληπτό και στον τρόπο με τον οποίο κινείται η ομάδα στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού. Μετρημένες και καλά υπολογισμένες κινήσεις όχι μόνο με αγωνιστικά αλλά και οικονομικά κριτήρια.

Εξέλιξη απολύτως λογική από τη στιγμή που οι ιθύνοντες της ΠΑΕ αναμένουν μία αισθητή μείωση εσόδων λόγω κυρίως της μείωσης των χρημάτων από τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν η ΠΑΕ Ατρόμητος έβαλε, σύμφωνα με πληροφορίες, στο ταμείο της το ποσό των 4.5 εκατομμυρίων ευρώ σε μία χρονιά που η ομάδα έφτασε μέχρι και τον τελικό του Κυπέλλου.

Τα έσοδα για τη σεζόν που αρχίζει τον Αύγουστο δύσκολα όμως θα ξεπεράσουν τα 3,5 εκατομμύρια κάτι που σημαίνει ότι η ΠΑΕ οφείλει να κινηθεί ακόμα πιο λελογισμένα κάτι που ήδη πράττει.

Σπουδαία ενίσχυση στα ταμεία της εταιρίας τέλος θα μπορούσε να προσφέρει μία ενδεχόμενη είσοδος του Ατρομήτου στους ομίλους του Europa League, ωστόσο στο Περιστέρι προτιμούν να χαράζουν την πολιτική τους λαμβάνοντας υπόψιν χειροπιαστά δεδομένα και όχι υποθετικά σενάρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ