Προσφυγή για την γενική συνέλευση της ΕΠΟ

Η ΓΣ έχει προγραμματιστεί για τις 19/12 για την ανάδειξη εκπροσώπων στην ΕΟΕ. Η προσφυγή κατατέθηκε από την Αθλητική Ένωση Οινιαδων Αιτωλοακαρνανίας και θα συζητηθεί το μεσημέρι στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ.

Προσφυγή για την γενική συνέλευση της ΕΠΟ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το διαιτητικό δικαστήριο ποδοσφαίρου θα αποφασίσει για την τύχη της γενικής συνέλευσης που έχει προκηρυχτεί για τις 19 Δεκεμβρίου στην ΕΠΟ για την ανάδειξη εκπροσώπων στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή με υποψήφιους τους Βαγγέλη Γραμμένο και Παναγιώτη Παπαχρήστου, αμφότεροι από την αντιπολίτευση.

Το σωματείο Αθλητική Ένωση Οινιαδων Αιτωλοακαρνανίας προσέφυγε κατά την σύγκλιση της γενικής συνέλευσης υποστηρίζοντας ότι είναι παράνομη και ότι η εκλογή των εκπροσώπων στην ΕΟΕ θα έπρεπε να γίνει με βάση τα προβλεπόμενα στον αθλητικό νόμο και όχι με το καταστατικό της ΕΠΟ. Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, υποστηρίζει ότι η προθεσμία για την υποβολή των υποψηφιοτήτων έληγε την Δευτέρα 12/12 αλλά η ανακήρυξη τους έγινε από την Επιτροπή Εξομάλυνσης τρεις μέρες νωρίτερα.

Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 13/12/2016 και ώρα 16:00 θα συνεδριάσει το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και θα ασχοληθεί με τις παρακάτω υποθέσεις:

Προσφυγή του σωματείου ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΟΙΝΙΑΔΩΝ κατά:

1) της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο.),

2) της με αριθμ. Πρωτ. 37951/2016 απόφασης της Ε.Π.Ο. και της μ’ αυτήν καθοριζόμενης ημερήσιας διάταξης της Ειδικής Γενικής Συνέλευσης όλων των Ενώσεων - Μελών της ΕΠΟ που ορίστηκε για τις 19.12.2016,

3) του με αριθμ. Πρωτ. 37948/07.12.2016 Ενημερωτικού Σημειώματος της ΕΠΟ προς τις Ενώσεις-μέλη της με θέμα Ειδική Συνέλευση των Ενώσεων - Μελών της ΕΠΟ - Αθήνα 19.12.2016 που κοινοποιήθηκε και δημοσιεύτηκε στον Τύπο προς γνώση των Ενώσεων - Μελών της ΕΠΟ,

4) κάθε άλλης συναφούς πράξης ή απόφασης των αρμοδίων οργάνων της Ε.Π.Ο. που συνδέεται με τις ανωτέρω πράξεις - αποφάσεις της και αφορά την σύγκληση της Ειδικής Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης όλων των Ενώσεων - Μέλων της ΕΠΟ που ορίστηκε για τις 19.12.2016.

News 24/7

24MEDIA NETWORK