Προσοχή

Την σημασία του αγώνα με το Αιγάλεω επεσήμανε ο Ματς Γίνγκμπλαντ στη καθιερωμένη εβδομαδιαία συνέντευξη Τύπου. Ο τεχνικός του Ηρακλή τόνισε, "Ξέρουμε ότι το έργο μας απέναντι στο Αιγάλεω δεν θα είναι εύκολο. Αν δεν κάνουμε λάθη θα φτάσουμε στο στόχο μας". Παράλληλα, ο Σουηδός σχολίασε και τα τελευταία μέτρα κατά τις βίας, δείχνοντας πως έχει εμπιστοσύνη στην αθλητική ηγεσία

Προσοχή
Ενα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της φετινής σεζόν δίνει την Κυριακή ο Ηρακλής καθώς φιλοξενεί στη Θεσσαλονίκη το ισχυρό, Αιγάλεω. Ο Ματς Γίνγκμπλαντ φαίνεται πως το γνωρίζει αυτό και μέσω της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου ζήτησε από τους παίκτες του την απόλυτη προσοχή τους.

"Ξέρουμε ότι το έργο μας απέναντι στο Αιγάλεω δεν θα είναι εύκολο. Αν δεν κάνουμε λάθη θα φτάσουμε στο στόχο μας", τόνισε ο Σουηδός τεχνικός και συνέχισε, "Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και σίγουροι στα αμυντικά μας καθήκοντα και αποτελεσματικοί στην επίθεση. Δεν θα αλλάξουμε πολλά πράγματα στα αγωνιστικά μας πλάνα. Θα παίξουμε το παιχνίδι που μας χαρακτηρίζει και θα παλέψουμε για το θετικό αποτέλεσμα. Το ποιοι παίκτες θα αγωνιστούν δεν το ξέρουμε ακόμη. Είναι σημαντικό να κερδίσουμε την Κυριακή. Για να φτάσουμε βαθμολογικά το Αιγάλεω δεν εξαρτάται μόνο από εμάς. Διότι χρειάζεται να κερδίζουμε εμείς, αλλά και παράλληλα να χάνει το Αιγάλεω".

Ο κ. Γίνγκμπλαντ μίλησε και για την αντίπαλο του Ηρακλή στο κύπελλο, την ΑΕΚ. "Είναι δύσκολο να μιλάμε για την ΑΕΚ όταν έχουμε μπροστά μας το Αιγάλεω. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, πάντως, οι προϋποθέσεις είναι διαφορετικές σε σχέση με το πρόσφατο αγώνα Πρωταθλήματος. Εδώ έχουμε δύο αναμετρήσεις και έχει σημασία η επίτευξη του εκτός έδρας γκολ. Το σημαντικό για την ώρα είναι να κερδίσουμε το Αιγάλεω".

Αναφορικά με την μάχη της εξόδου στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, υπογράμμισε, "Ο Πανιώνιος και η Χαλκηδόνα είναι οι βασικοί μας αντίπαλοι, έχουμε, όμως, πολλές αγωνιστικές ακόμη μπροστά μας. Τα πράγματα μπορεί ν’ αλλάξουν από στιγμή σε στιγμή. Δεν μπορούμε να κάνουμε από τώρα εκτιμήσεις για το τι θα γίνει".

Καταλήγοντας, ο Σκανδιναβός προπονητής σχολίασε και τα τελευταία μέτρα κατά της βίας. "Η βία είναι κακό πράγμα. Δεν θα έπρεπε να υπάρχουν απαγορεύσεις στις μετακινήσεις των φιλάθλων, ωστόσο αν κάποιοι έχουν περισσότερα στοιχεία από εμάς επί του ζητήματος πρέπει να ισχύει αυτό".


Η Λέσχη φίλων Ηρακλή διανύει τον 5ο χρόνο παρουσίας και καλεί τα μέλη και τους φίλους της στην ετήσια κοπή της πίτας την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου και ώρα 14:30 στα γραφεία της λέσχης. Περισσότερες πληροφορίες www.iraklis-athens.gr, τηλ. 6973929492

News 24/7

24MEDIA NETWORK