ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρόστιμο 5.000 ευρώ σε κάθε παίκτη του Ατρόμητου

Αμείλικτος προς τους ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου ήταν ο Γιώργος Σπανός με αφορμή τη συντριβή (5-0) που γνώρισαν από την Καβάλα στον πρόσφατο αγώνα πρωταθλήματος.

Πρόστιμο 5.000 ευρώ σε κάθε παίκτη του Ατρόμητου
Το αυτί του προέδρου της “κυανόλευκης” ΠΑΕ δεν… ίδρωσε από τη συγγνώμη όλων και μετά από τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου ανακοινώθηκε ότι σε κάθε παίκτη που αγωνίστηκεστο εν λόγω παιχνίδιεπιβλήθηκε
πρόστιμο 5.000 ευρώ. Ήταν ένα μήνυμα που ήθελε να στείλει ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Περιστερίου ενόψει του σχεδιασμού για τη νέα χρονιά, αφού άπαντες κρίνονται.

Οι παίκτες που έπαιξαν: Ανδρούτσος, Ολιβέιρα, Μασάρα, Σκόνδρας (Κατεμής), Ιωάννου, Μπρίτο, Νεμπεγλέρας, Μελισσάς (Γουάσι), Κόρμπος, Περόνε (Καζάκης).

Παράλληλα, το ΔΣ ασχολήθηκε με την οργάνωση της φιέστας ανόδου, η οποία θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα στο Περιστέρι. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα ξεκινήσει στις 17.30 και θα ολοκληρωθεί μετά το τέλος του αγώνα με τον Εθνικό. Η είσοδος για τους φιλάθλους του Περιστερίου θα είναι ελεύθερη σε όλες τις θύρες, πλην της Θύρας 3 (δικαίωμα εισόδου θα έχουν μόνο οι κάτοχοι διαρκείας).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK