Πρόστιμο αρκετών χιλιάδων ευρώ για τους... υπέρβαρους από την ομάδα του Τέβες!

Το κινεζικό πρωτάθλημα έριξε αυλαία για φέτος όμως οι σύλλογοι φροντίζουν να παίρνουν τα μέτρα τους ενόψει της νέας σεζόν, βάζοντας περιορισμούς στους παίκτες. Διαβάστε το story...

Πρόστιμο αρκετών χιλιάδων ευρώ για τους... υπέρβαρους από την ομάδα του Τέβες!

Οι σύλλογοι στην Κίνα δεν έχουν να σκέφτονται μόνο τις μεταγραφές (ηχηρές οι περισσότερες εξ αυτών) ενόψει της νέας σεζόν στην Chinese Super League αλλά και το πώς οι παίκτες που υπάρχουν ήδη στο ρόστερ θα διατηρούνται σε καλή κατάσταση και το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα ομάδας με... πειθαρχεία είναι η Shanghai Shenhua.

Πρόκειται για την ομάδα στην οποία αγωνίζονται οι Κάρλος Τέβες, Φρέντι Γκουαρίν, Ομπαφέμι Μάρτινς και Ντεμπά Μπα, η οποία φρόντισε να δώσει στους παίκτες της να καταλάβουν πως δεν θέλει σε καμία περίπτωση να... αφεθούν στις διακοπές τους και να εμφανιστούν με αρκετά παραπανίσια κιλά.

Πρόστιμο αρκετών χιλιάδων ευρώ για τους... υπέρβαρους από την ομάδα του Τέβες!

Αυτό το έκανε μέσω μίας υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής που τους επέβαλε να ακολουθήσουν, με τους διοικούντες να δίνουν περιθώριο σε κάθε παίκτη να πάρει μέχρι 2 κιλά και από εκεί και πέρα να πέφτει... καμπάνα.

Όπως έγινε γνωστό αν κάποιος ξεπεράσει το όριο των 2+ κιλών θα βγάζει από την τσέπη του 13.000 ευρώ για κάθε έξετρα κιλό και μένει να δούμε αν τα μεγάλα αστέρια της ομάδας θα ακολουθήσουν το πρόγραμμα δίαιτας που τους δόθηκε.

Όπως αναφέρει πάντως μια ιταλική ιστοσελίδα "δεν νομίζουμε να προβληματιστεί ιδιαίτερα ο Κάρλος Τέβες αφού κερδίζει 13.000 ευρώ μέσα σε λιγότερο από τρεις ώρες βάσει του συμβολαίου του..."

News 24/7

24MEDIA NETWORK