Πρώτα τρομάρα, μετά έκσταση για την Γιουβέντους!

Τίποτα δεν μοιάζει ικανό να στερήσει το 7ο σερί σκουντέτο από την Γιουβέντους αφού με ανατροπή μέσα σε ένα ημίχρονο νίκησε 3-1 την Μπολόνια και εκτοξεύτηκε στο +7 από την Νάπολι (VIDEO).

Πρώτα τρομάρα, μετά έκσταση για την Γιουβέντους!

Το άγγιξε το τρόπαιο της πρωταθλήτριας, το κρατάει με το ένα χέρι και το μόνο που απομένει πλέον είναι να το πιάσει και με το άλλο και να το σηκώσει στον ουρανό!

Η Γιουβέντους βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο στα πρώτα 45 λεπτά του εντός έδρας αγώνα της με την Μπολόνια, με τους "ροσομπλού" να προηγούνται 1-0 με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Βέρντι στο 30' όμως στο δεύτερο μέρος τα έφερε όλα τούμπα με σφυροκόπημα διαρκείας...

Πρώτα ευνοήθηκε από την άτυχη στιγμή του Ντε Μάιο που πέτυχε αυτογκόλ στο 52' και έκανε το 1-1 και έπειτα ανέλαβαν δράση οι Σάμι Κεντίρα και Πάουλο Ντιμπάλα που σκόραραν στο 63' και στο 69' αντίστοιχα, με το 3-1 να μένει μέχρι το φινάλε και να εκτοξεύει την "βέκια σινιόρα" στο +7 από την 2η της βαθμολογίας, Νάπολι.

Πλέον, η ομάδα του Αλέγκρι χρειάζεται απλά τρεις πόντους στα δύο τελευταία παιχνίδια της με την Ρόμα του Κώστα Μανωλά (εκτός) και την ήδη υποβιβασμένη Ελλάς Βερόνα (εντός) ενώ μπορεί να πανηγυρίσει μαθηματικά το σκουντέτο και από την Κυριακή (6/5) αν η Νάπολι ηττηθεί εντός έδρας από την Τορίνο.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΜΠΟΛΟΝΙΑ 3-1

News 24/7

24MEDIA NETWORK