Πρωταγωνιστής ο Ότο Ρεχάγκελ στα ντέρμπι Μπάγερν Μονάχου-Βέρντερ Βρέμης (VIDEO)

Με αφορμή το σημερινό (18/10, 16.30) ντέρμπι μεταξύ της Μπάγερν Μονάχου και της Βέρντερ Βρέμης το επίσημο κανάλι της Μπουντεσλίγκα, ανέβασε ένα VIDEO με τις 10 μεγαλύτερες μάχες των 2 ομάδων, με τον Ότο Ρεχάγκελ να αποτελεί έναν από τους πρωταγωνιστές.

Πρωταγωνιστής ο Ότο Ρεχάγκελ στα ντέρμπι Μπάγερν Μονάχου-Βέρντερ Βρέμης (VIDEO)

Αποτελεί ένα από τα κλασικότερα ντέρμπι της Γερμανίας. Μπορεί τα τελευταία χρόνια λόγω της κατάστασης της Βέρντερ Βρέμης, να έχει χάσει την αίγλη του, όμως δεν παύει να είναι μία πολύ σημαντική κόντρα του Γερμανικού ποδοσφαίρου.

Ειδικά τις δεκαετίες του '80 και του '90 που η Βέρντερ αποτελούσε μία από τις ανταγωνιστικότερες ομάδες του πρωταθλήματος, έχοντας στον πάγκο της επί μία 15ετία τον "δικό" μας, Ότο Ρεχάγκελ, οι αγώνες είχαν πάθος, ένταση και ξεχωριστές στιγμές. Βέβαια, ο Γερμανός προπονητής ενώνει κατά κάποιο τρόπο τις 2 ομάδες, καθώς κάθισε στον πάγκο και της Μπάγερν την αγωνιστική περίοδο 1995-96.

Είναι χαρακτηριστικό πως σε αγώνες Μπάγερν-Μονάχου-Βέρντερ Βρέμης έχουν χαθεί κι έχουν κερδηθεί τίτλοι, επιβεβαιώνοντας με αυτό τον τρόπο τον χαρακτηρισμό "ντέρμπι".

Δείτε το VIDEO:

News 24/7

24MEDIA NETWORK