Πρόταση στον Μπρούνο Αλβες ετοιμάζει η Ρεάλ Μαδρίτης
Το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του Μπρούνο Αλβες είναι δεδομένο αλλά ο σοβαρός τραυματισμός του Πέπε φαίνεται ότι επισπεύδει τις διαδικασίες.
Ο αρχηγός της Πόρτο βρίσκεται στις υψηλές θέσεις των μετεγγραφικών στόχων της Ρεάλ Μαδρίτης για το καλοκαίρι του 2010 αλλά το απρόοπτο με τον Πέπε, ο οποίος θα χάσει όλη την υπόλοιπη σεζόν, αναθέρμανε το ενδιαφέρον των ανθρώπων της “βασίλισσας”.
Ο Φλορεντίνο Πέρεθ είναι διατεθειμένος να δαπανήσει το ποσό των 30 εκατομμυρίων ευρώ το οποίο αντιστοιχεί στο “buy-out” του 28χρονου διεθνή αμυντικού και απο εκεί και πέρα να διαπραγματευτεί μαζί του τις οικονομικές του απολαβές.
Βέβαια, υπάρχει και η επιθυμία του τεχνικού της Πόρτο, Ζεσουάλδο Φερέιρα να παραμείνει ο παίκτης στην ομάδα και δεν αποκλείεται τις προσεχείς ημέρες να γίνει επίσημη πρόταση για την ανανέωση του συμβολαίου του.