Πρόταση του Ολυμπιακού στον Κακουτά

Σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα, ο Ολυμπιακός μπήκε "σφήνα" στην Σεβίλλη για τον Γκαέλ Κακουτά, προσφέροντας τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας στον 24χρονο Γάλλο εξτρέμ.

Πρόταση του Ολυμπιακού στον Κακουτά

Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση ενός παλιού γνώριμου, σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα.

Ο λόγος για τον Γκαέλ Κακουτά που ανήκει στην Τσέλσι και την περυσινή σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην Ράγιο Βαγεκάνο, με απολογισμό 5 γκολ και 7 ασίστ σε 35 εμφανίσεις του για την Primera Division.

"Μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις του με την Ράγιο Βαγιεκάνο, ο Κακουτά προσέλκυσε το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων του ισπανικού πρωταθλήματος και η Σεβίλλη γρήγορα ξεκίνησε τις επαφές. Οι Ανδαλουσιάνοι έκαναν μια πρόταση για να εξαγοράσουν τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του από την Τσέλσι.

Αλλά οι Λονδρέζοι δεν την έχουν κάνει αποδεκτή για την ώρα. Αν η Σεβίλλη εξακολουθεί να θέλει τον παίκτη πρέπει να προσέξει, καθώς κινδυνεύει να τον χάσει από τους Πρωταθλητές Ελλάδας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο Ολυμπιακός πρόσφερε στον Κακουτά τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας και πρόκειται να έρθει σε επαφή με την Τσέλσι για να καταθέσει πρόταση απόκτησης του παίκτη", αναφέρει χαρακτηριστικά δημοσίευμα της γαλλικής ιστοσελίδας " www.footmercato.net".

News 24/7

24MEDIA NETWORK