Προτάθηκε ο Μπάστος, αλλά...

Σε αναζήτηση εξτρέμ βρίσκονται στον ΠΑΟΚ με τις κινήσεις του να έχουν ενταθεί τις τελευταίες ημέρες, ειδικά μετά το "ναυάγιο" της μεταγραφής του Μάρκο Ντέβιτς, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στο Κατάρ.

Προτάθηκε ο Μπάστος, αλλά...

Οι άνθρωποι του "Δικεφάλου" -εκτός από το ενδεχόμενο απόκτηση του Αντελίνο Βιεϊρίνια- εξετάζουν περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, οι οποίοι έχουν προταθεί τις τελευταίες ημέρες. Εξ αυτών εκείνη του Μίτσελ Μπάστος είναι που ξεχωρίζει.

Υψηλό κασέ

Ο άλλοτε διεθνείς Βραζιλιάνος που αγωνίζεται στη Σάο Πάουλο έχει προταθεί και στον ΠΑΟΚ, οι άνθρωποι του οποίου έχουν ήδη κάνει μια πρώτη έρευνα για τα δεδομένα με τα οποία θα μπορούσε να αποκτηθεί.

Η αλήθεια είναι πως το κασέ του είναι αρκετά υψηλό για τα στάνταρ του "Δικεφάλου", ένα στοιχείο που δεν αφήνει πολλά περιθώρια για να προχωρήσει η υπόθεση. Όπως και να 'χει η προσπάθεια που έκανε ο ΠΑΟΚ συνιστά μία κίνηση που δεν περνάει απαρατήρητη.

"Οικογένεια"

Μία φωτογραφία με τον Άγγελο Αναστασιάδη και το μήνυμα: "Μία ομάδα, μία οικογένεια! Όλοι μαζί!". ο Ράζβαν Ρατς θέλησε να δείξει σε όλους πως το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας του ΠΑΟΚ είναι αυτό που Έλληνας προπονητής ζητάει από την αρχή της σεζόν. Όλοι οι παίκτες να θυσιάζονται για τον άλλον μέσα στο γήπεδο και να υπάρχει σεβασμός έξω από αυτό.

Συνάντηση οπαδών με διοίκηση

Ερωτηματικά, αλλά κι απογοήτευση έχουν προκαλέσει σε μεγάλη μερίδα κόσμου του ΠΑΟΚ αρκετά θέματα και κυρίως ο τρόπους διαχείρισής τους από την διοίκηση του ΠΑΟΚ που έχουν να κάνουν κυρίως με τις μεταγραφές, αλλά και τη συμπεριφορά των ανθρώπων του "Δικέφαλου" στα κέντρα λήψεων αποφάσεων. Αυτά τα δύο θέματα απασχόλησαν στη συνάντηση που έγινε την Δευτέρα (26/1) μεταξύ των Αγγελίδη, Βρύζα, Γκοντσάρεβα και αντιπροσωπείας των συνδέσμων του ΠΑΟΚ.

Αυτό που "βγαινει" από τη συνάντηση είναι ότι ο Ζήσης Βρύζας ξεκαθάρισε στους οπαδούς του "Δικέφαλου" πως μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου θα αποκτηθούν δύο παίκτες. Ένα εξτρέμ κι ένας κεντρικός αμυντικός. Τέλος και σε ό,τι έχει να κάνει με τα διοικητικά ζητήματα της ομάδας, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ιάκωβος Αγγελίδης εξήγησε γιατί ο ΠΑΟΚ προτιμά να μην ανεβάζει τους τόνους στα κέντρα λήψης αποφάσεων και γιατί προτιμά έναν πιο ήρεμο και ουσιαστικό δρόμο.

Διαβάστε ακόμη:

Ο ΠΑΟΚ, ο Βιεϊρίνια και η πρόταση

News 24/7

24MEDIA NETWORK