Προτάθηκε ο Οικονόμου!

Το EYAΓΓΕΛΙΟ έμαθε πως ο Ντι Μπαρτόλο ασχολείται με τον διεθνή Έλληνα στοπερ, που η Μπολόνια τον δίνει δανεικό και με ευνοϊκούς όρους. Πότε είχε ξαναπροταθεί (προ Βράνιες), τι συμβόλαιο έχει

Προτάθηκε ο Οικονόμου!
Οικονόμου

Τι κι αν η ΑΕΚ απέκτησε αξιόπιστο (διεθνής Βόσνιος, γαρ) στόπερ -που παίζει βέβαια και δεξιός μπακ- όπως δηλαδή είναι ο Βράνιες. Οι μάνατζερ συνεχίζουν να τους προτείνουν κεντρικούς αμυντικούς ακόμη και ονόματα εκπλήξεις.

Στο ραντάρ του ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ εντοπίστηκε από την πιάτσα των agents η πρόταση για τον Μαρίνο Οικονόμου (μέσα στον Δεκέμβριο είχε ακουστεί και για τον Ολυμπιακό). Ναι τον διεθνή Έλληνα στόπερ της Μπολόνια, η οποία απο οτι φαίνεται θέλει πάση θυσία να τον ξεφορτωθεί από το ρόστερ της. Δεν είναι τυχαίο πως στην Ιταλία ακούγεται οτι συζητάει τον δανεισμό του ακόμη και με ομάδες της Serie Β΄ αλλά κλωτσάει ο παίκτης.

Πάμε όμως, στο...παρασύνθημα: όπως διέρρευσε στην στήλη ο Μάριος Οικονόμου. (ξανα) προτάθηκε στην ΑΕΚ! Η πρώτη φορά ήταν αρκετά πριν καταλήξουν οι “κιτρινόμαυροι” στον Βράνιες και η δεύτερη πριν από λίγες ημέρες, μάλιστα με πολύ πιο συμφέροντες όρους. Μιλάμε πάντα στη βάση του δανεισμού με οψιόν αγοράς. Από πλευράς ΑΕΚ αυτός πάντως που φέρεται να κοιτάει – εξετάζει τώρα την υπόθεση Οικονόμου είναι ο Ντι Μπαρτόλο .

Το συμβόλαιο του Έλληνα αμυντικού στην Μπολόνια ανέρχεται στις 400.000 καθαρές ετήσιες αποδοχές, με μπόνους 10.000 € για κάθε συμμετοχή του και συνολικό ταβάνι τις 600.000 ευρώ

24MEDIA NETWORK