Προτάθηκε στον Ολυμπιακό ο Κριστιάν Ροντρίγκες

Ο διεθνής Ουρουγουανός εξτρέμ, Κριστιάν Ροντρίγκες, βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από την Ατλέτικο Μαδρίτης και προτάθηκε στον Ολυμπιακό.

Προτάθηκε στον Ολυμπιακό ο Κριστιάν Ροντρίγκες

Με την απόκτηση του Κάνι από την Βιγιαρεάλ, μοιάζει πως κλείνει οριστικά το κεφάλαιο του Κριστιάν Ροντρίγκες στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο Χοσέ Λουίς Καμινέρο, τεχνικός διευθυντής των "ροχιμπλάνκος" ενημέρωσε την πλευρά του παίκτη πως πρέπει να ψάξει για ομάδα και ο ατζέντης του πρότεινε τον 30χρονο αριστερό εξτρέμ στον Ολυμπιακό, την Γαλατάσαραϊ και την ΚΠΡ.

Τον παίκτη γνωρίζει άριστα ο Βίτορ Περέιρα καθώς ο νυν τεχνικός του Ολυμπιακού είχε κοινή θητεία με τον Ροντρίγκες την αγωνιστική σεζόν 2011-12 στην Πόρτο. Εκείνη τη σεζόν ο Ουρουγουανός είχε ισχυρό ανταγωνισμό για την ενδεκάδα και ολοκλήρωσε τη σεζόν με 17 συμμετοχές, 2 γκολ και ισάριθμες ασίστ σε 802 αγωνιστικά λεπτά.

Το καλοκαίρι του 2012 η Ατλέτικο Μαδρίτης εξασφάλισε τις υπηρεσίες του 30χρονου αριστερού εξτρέμ, που έχει και ιταλικό διαβατήριο. Στην διάρκεια της φετινής σεζόν με την φανέλα των "ροχιμπλάνκος", ο Ροντρίγκες μετράει μόλις 11 παιχνίδια (1 γκολ) και 291 λεπτά συμμετοχής.

News 24/7

24MEDIA NETWORK