Προτάθηκε στον ΠΑΟΚ ο Λάζοβιτς

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός του Ερυθρού Αστέρα στα ραντάρ του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας.

Προτάθηκε στον ΠΑΟΚ ο Λάζοβιτς

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός του Ερυθρού Αστέρα, Ντάρκο Λάζοβιτς, βρίσκεται στην λίστα των ανθρώπων του ΠΑΟΚ σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Σπορ του Βορρά".

"Τις τελευταίες ημέρες, στα γραφεία του ΠΑΟΚ, στη Μικράς Ασίας, συζητήθηκε το όνομα του Ντάρκο Λάζοβιτς. Πρόκειται για τον 23χρονο μεσοεπιθετικό του Ερυθρού Αστέρα, για τον οποίον οι συστάσεις είναι πολύ καλές. Ο Λάζοβιτς προτάθηκε στον ΠΑΟΚ και η περίπτωση του αξιολογείται. Το συμβόλαιο του με τον Ερυθρό Αστέρα ολοκληρώνεται σε ένα χρόνο, όμως, υπάρχει προοπτική να έρθει στην Τούμπα.

Για να αποφευχθεί κάθε παρεξήγηση, διευκρινίζουμε πως ο ΠΑΟΚ δεν συζητά την περίπτωση του 31 χρόνου Λάζοβιτς που ανήκει στην Παρτιζάν και για τον οποίον έδειξε ενδιαφέρον τις τελευταίες ημέρες η ΑΕΚ. Για αυτόν τον Λάζοβιτς, δεν ενδιαφέρεται ο ΠΑΟΚ. Στην Τούμπα, όμως, θέλουν τον νεότερο Ντάρκο Λάζοβιτς και έχουν επιχειρήματα.

Ο 23χρονος Σέρβος είναι διεμβολιστής, είναι πολύ καλός στο ένας εναντίον ενός ενώ εκτός από δεξί εξτρέμ, μπορεί να παίξει και ως αριστερό εξτρέμ. Ακόμη παίζει και πίσω από τον βασικό επιθετικό. Ο Ντάρκο Λάζοβιτς προτάθηκε, υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να αποχωρήσει από τη Σερβία και στον ΠΑΟΚ αξιολογούν την περίπτωσή του. Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2015, όμως από τη στιγμή που οι του Ερυθρού Αστέρα δεν μπορούν να τον πληρώσουν και δεν είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις απέναντι του, είναι πιο εύκολο να αποχωρήσει", αναφέρεται μεταξύ άλλων στο ρεπορτάζ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK