Κούπα για τον Αβραάμ!

O πρώην Ολυμπιακός Αβραάμ Παπαδόπουλος μπορεί να έκανε πέναλτι στον πρώην ΠΑΟΚτζη Τέρι Αντονι αλλά τελικά οδήγησε την ομάδα του, Βrisbane Roar, στα ημιτελικά των πλέι οφ στην Αυστραλία και πλέον πάει φουλ για πρωτάθλημα (VIDEO)!

Κούπα για τον Αβραάμ!
avraam papadopoulos

Το τελευταίο πρωτάθλημα που πανηγύρισε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ήταν με την φανέλα του Ολυμπιακού την σεζόν 2013-14. Μετά περιπλανήθηκε σε Τουρκία, Κίνα, Ιαπωνία αλλά απο ότι φαίνεται έπρεπε να καταλήξει στην...Ιθάκη του, για να ξαναγίνει πρωταθλητής.

Ο γεννημένος στην Μελβούρνη 32χρονος πρώην διεθνής Έλληνας στόπερ κάνει μια άκρως επιτυχημένη καριέρα στην Brisbane Roar, βρισκόμενος πλέον στα ημιτελικά των πλει οφ του πρωταθλήματος. Για να τα καταφέρουν χρειάστηκε να αποκλείσουν στα πέναλτι τους Western Sydney Wanderers του Τέρι Άντονις.

Ο πρώην μέσος του ΠΑΟΚ έκανε τα πάντα για την ομάδα του ενώ κέρδισε μάλιστα και πέναλτι από τον Αβραάμ!Ο Άντονις ισοφάρισε και έστειλε το ματς στην διαδικασία των πέναλτι (και εκεί ευστόχησε), οι Wanderers όμως, έμειναν με την πικρή γεύση του αποκλεισμού.

Στα ημιτελικά η ομάδα του Αβραάμ Παπαδόπουλος θα αντιμετωπίσει το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο, Melbourne Victory του Αλβανού "μπόμπερ" Μπεσάρτ Μπερίσα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK