Πρωταθλητής και στα δαχτυλίδια αρραβώνων ο Ρονάλντο με 700.000 ευρώ

Ο Πορτογάλος σταρ εκθρόνισε τον Τζόρνταν Πίκφορντ και τις 500.000 ευρώ που είχε ξοδέψει για την σύζυγο του, Μέγκαν Ντάβινσον, στη λίστα με τα ακριβότερα δαχτυλίδια αρραβώνων στο ποδόσφαιρο και κατέκτησε μια ακόμη πρωτιά.

Ο Ρονάλντο σε πανηγυρικό στιγμιότυπο από αναμέτρηση της Γιουβέντους με τη Μίλαν στο 'San Siro' του Μιλάνου, στις 13 Φεβρουαρίου 2020. (AP Photo/Antonio Calanni)
Ο Ρονάλντο σε πανηγυρικό στιγμιότυπο από αναμέτρηση της Γιουβέντους με τη Μίλαν στο 'San Siro' του Μιλάνου, στις 13 Φεβρουαρίου 2020. AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Η ιστορία του Κριστιάνο Ρονάλντο δεν είναι από αυτές που συναντάς συχνά στο ποδόσφαιρο. Μεγάλωσε υπό αντίξοες συνθήκες και κατάφερε να φτάσει στην κορυφή του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, έχοντας για χρόνια μοναδικό αντίπαλο τον σπουδαίο Λιονέλ Μέσι. Ο Πορτογάλος σταρ με τα χρόνια αποκόμισε τεράστια οικονομικά κέρδη από το ποδόσφαιρο και όχι μόνο, καθώς εκμεταλλεύτηκε την εικόνα του για να αυξάνει διαρκώς το εισόδημα του μέσα από συμφωνίες με χορηγούς και διαφημίσεις.

Το φιλανθρωπικό του έργο είναι γνωστό και πρόσφατα δεν δίστασε να διαθέσει τεράστια ποσά ώστε να βοηθήσει με νοσοκομειακό υλικό την προσπάθεια των γιατρών να ανταποκριθούν στην κρίση του κορονοϊού. Ο Ρονάλντο ποτέ δεν έκρυψε και την προτίμηση του για πολυτελή ζωή, είτε αφορά την συλλογή αυτοκινήτων που διαθέτει, το εκπληκτικό γιοτ ή την οικία που διαμένει. Δεν θα μπορούσε λοιπόν παρά να είναι... γαλαντόμος και με την γυναίκα της ζωής του, Χεορχίνα Ροντρίγκες. Τα emoticons με καρδούλες της τελευταίας σε ένα ποστ της Cartier στο instagram για ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι δεν ήταν τυχαία. Γιατί ο CR7 δεν δίστασε να πληρώσει 700.000 ευρώ προκειμένου να το χαρίσει στην αγαπημένη του.

Πρωταθλητής και στα δαχτυλίδια αρραβώνων ο Ρονάλντο με 700.000 ευρώ

Σύμφωνα με το GamblingDeals, που συνέταξε μια λίστα με τα πιο ακριβά δαχτυλίδια αρραβώνων στο ποδόσφαιρο, ο Τζόρνταν Πίκφορντ με αγορά 500.000 ευρώ για τη σύζυγο του Μέγκαν Ντάβινσον είναι δεύτερος μετά τον Πορτογάλο, ενώ αρκετά πίσω στην 3η θέση είναι ο Άσλεϊ Κόουλ με ένα δαχτυλίδι 275.000 στην πρώην γυναίκα του, Σέριλ Κόουλ. Τα 180.000 ευρώ που ξόδεψε ο Χάρι Κέιν για την Κέιτι Γκούντλαντ, φέρνουν τον αρχηγό της εθνικής Αγγλίας μόλις στην 10η θέση της λίστας.

Ο Ρονάλντο έχει τέσσερα παιδιά, ένα από αυτά είναι η δύο ετών Αλάνα που έχει με την Χεορχίνα, με την οποία γνωρίστηκε το 2016, κάνοντας της πρόταση γάμου δύο χρόνια αργότερα. "Με βοήθησε τόσο πολύ. Φυσικά και είμαι ερωτευμένος μαζί της. Θα παντρευτούμε κάποια στογμή, αυτό είναι σίγουρο. Είναι και το όνειρο της μαμάς μου...", εξομολογήθηκε πριν μήνες ο Πορτογάλος στον Πιρς Μόργκαν του ITV. Ίσως η αγορά ενός δαχτυλιδιού 700.000 ευρώ να πυροδοτεί και τις εξελίξεις στην προσωπική ζωή του τεράστιου παίκτη Κριστιάνο Ρονάλντο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK