Πρωταθλητής με τη σφραγίδα του Νικοπολίδη... junior!

Είναι δυνατόν να χαθεί ο τίτλος όταν έχεις έναν Νικοπολίδη κάτω από τα δοκάρια; Η Κ17 του Ολυμπιακού κατέκτησε το πρωτάθλημα στα πέναλτι, με τον γιο του παλαίμαχου πορτιέρε να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-17 / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΜΕΛΤΖΑΝΗΣ / Eurokinissi Sports)
olympiacos K17 EUROKINISSI SPORTS

Ήταν το Final 4 των πέναλτι. Αυτό γιατί οι δυο ημιτελικοί οδηγήθηκαν στην ψυχοφθόρο διαδικασία με τους Ολυμπιακό και Αστέρα να παίρνουν την πρόκριση στον τελικό της Τρίπολης.

Εκεί στο 40ο λεπτό οι Αρκάδες άνοιξαν το σκορ στο 40ο λεπτό με τον Κανελλόπουλο μετά από ασίστ του Διαμαντόπουλου. Ο Αστέρας έχασε μεγάλη ευκαιρία να καθαρίσει το παιχνίδι στο 71', όμως ο Γλέζος από καλό σημείο δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Έτσι, ο Τσιριγώτης στο 82ο λεπτό ισοφάρισε σε 1-1 μετά από σέντρα του Νεοφυτίδη και το ματς πήγε στα πέναλτι. Οι ερυθρόλευκοι αποδείχθηκαν πιο ψύχραιμοι και νίκησαν με 4-1, με τον Γιάννη Νικοπολίδη να αποκρούει δυο εκτελέσεις!

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νικοπολίδης, Παπαγγέλης, Γαλούπης (67' Μαρτίνης), Παπαδόπουλος, Ράμα, Νεοφυτίδης, Ντουμάνης (43' Τσιριγώτης), Φυτόπουλος, Βοϊλης Τσερκώνης (36' Φέκκας), Ζιάκας (57' Μπουλάρι).

ΑΣΤΕΡΑΣ: Τσιμόπουλος, Διαμαντόπουλος (110' Μπλάτσος), Φωτόπουλος, Αντζουλάς, Χριστόπουλος, Ντίνε (82' Μαχαίρας), Κωτσόπουλος (57' Κάρδαρης), Γλέζος, Κανελλόπουλος, Μαρίνος (73' Ρούνης), Τζίμας (70' Ζορμπάς).

News 24/7

24MEDIA NETWORK