Πρωταθλήτρια 2010 η Chantat Cafe

Η ομάδα Chantat Cafe είναι η πρωταθλήτρια Beach Soccer 2010. Η ομάδα από την Αθήνα, μετά από έναν συγκλονιστικό τελικό, επικράτησε της Cuba Bloom με 7-4 και πανηγύρισε τον τίτλο.

Πρωταθλήτρια 2010 η Chantat Cafe
Το θέαμα που προσέφεραν οι δύο ομάδες ήταν μοναδικό και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον τόσο των φίλων του αθλήματος που κατέκλυσαν την πανέμορφη παραλία Ποταμός στην Επανομή Θεσσαλονίκης, που διεξήχθη η τελική φάση.

Με την Chantat Cafe αγωνίστηκαν και οι διεθνείς Δημήτρης Νικολάου και Νίκος Μπερτσιάς. Ο πρώτος που εντυπωσίασε με τις αποκρούσεις του αναδείχτηκε καλύτερος τερματοφύλακας και MVP της διοργάνωσης, ενώ πρώτος σκόρερ αναδείχτηκε ο Νίκος Μπερτσιάς.

Chantat Cafe - Cuba Bloom 7-4


Chantat Cafe: Δ. Νικολάου, Ν. Μπερτσιάς, Νεκτ. Μπερτσιάς, Π. Τζοτζόκος, Μ. Υψηλάντης, Στ. Λάνι, Γ. Λάνι, Δ. Καραβίδας, Ν. Καραβίδας, Γ. Χίσο, Αρ. Πλεξίδας.

Cuba Bloom: Αθανασιάδης, Μιχαϊλίδης, Αμανατίδης, Μπάρεϊ, Μπερμπερίδης, Σαββίδης, Γολσουσίδης, Τριανταφυλλίδης, Κωνσταντακόπουλος, Γκρίτζαλης, Ράπτης, Παριάρος.

Γκολ:
Cuba Bloom: Κωνσταντακόπουλος 3, Μπερμπερίδης
Chantat cafe : Μπερτσιάς 3, Καραβίδας Δ. 2, Νικολάου

Τα αποτελέσματα των ημιτελικών



Cuba Bloom - Kini F.C. (8-7) (4-4 καν.διάρκεια)
Ιεράπετρα - Chantat cafe 2-5

Στον αγώνα επίδειξης που είχε εξαιρετικό ενδιαφέρον η Εθνική ομάδα νίκησε την ομάδα ALL STAR με 4-2.

Στη νέα πρωταθλήτρια δόθηκε οικονομικό έπαθλο 3.000 ευρώ. Την απονομή έκανε ο εκπρόσωπος του δικτύου καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ, που ήταν ο κύριος χορηγός του Πανελληνίου Πρωταθλήματος BEACH SOCCER 2010, Χριστόφορος Μποζατζίδης.

Τους αγώνες παρακολούθησε και ο αντινομάρχης Θεσσαλονίκης Διονύσης Ψωμιάδης, ο δήμαρχος Επανομής Ηλίας Οικονομίδης, οι αντιδήμαρχοι Γιώργος Τζίμας και Πάττη Πασχαλίδου και πλήθος κόσμου.

Ο Δήμος Πολύκαρπος, ιδιοκτήτης του Beach Bar Φύκι, στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις του οποίου διεξήχθη η τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ΓΕΡΜΑΝΟΣ BEACH SOCCER, όσο και η 7η προκριματική φάση, ενθουσιασμένος από την τεράστια επιτυχία της διοργάνωσης δεσμεύτηκε ότι την επόμενη περίοδο σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ένωση Beach Soccer θα επιδιώξει να φιλοξενήσει μεγάλο διεθνές τουρνουά με στόχο την περαιτέρω ανάδειξη του θεαματικού αθλήματος της άμμου στη Μακεδονία.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν τόσο η δήλωση του αντινομάρχη Διονύση Ψωμιάδη που τόνισε την ανάγκη διοργάνωσης μεγάλων αθλητικών εκδηλώσεων στη Θεσσαλονίκη και γενικότερα τη Βόρειο Ελλάδα και υποσχέθηκε να βοηθήσει την επόμενη χρονιά για τη διοργάνωση διεθνών τουρνουά beach Soccer, όσο και του δημάρχου Επανομής Ηλία Οικονομίδη, που δεσμεύτηκε ότι θα δώσει κίνητρα ώστε η Επανομή να γίνει κέντρο του Beach Soccer στη Βόρειο Ελλάδα.

Η χρυσή βίβλος των πρωταθλητών

Έτος Ομάδα/ Τόπος διεξαγωγής τελικής φάσης
2001 Άτταλος (Αθήνα)/ Ξυλόκαστρο
2002 Δήμος Ροδίων (Ρόδος) / Λίνδος
2003 Tango (Πάργα)/ Πάργα
2004 Fair Play (Αθήνα) /Πάρος
2005 Οράνιε(Ηράκλειο Κρήτης) / Π. Φάληρο
2006 Σαντάτ Cafe (Αθήνα)/ Αγ. Κοσμάς
2007 Fair Play Αλμίρα (Αθήνα) /Πετριές (Εύβοια)
2008 Γκάσπαρ Μπόις(Πάτρα)/ Αιγείρα
2009 Novelty (Αθήνα)/ Μύκονος
2010: Chantat Cafe(Αθήνα)/ Επανομή











News 24/7

24MEDIA NETWORK