Πρωταθλήτρια Ελλάδος Beach Soccer ηΜitsuko

Πρωταθλήτρια του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Βeach Soccer 2012 αναδείχτηκε η ομάδα Mitsuko (από την Πάτρα) σε έναν συναρπαστικό τελικό απέναντιστους Champions the saints, ο οποίος έφτασε μέχρι τα πέναλτι.

Πρωταθλήτρια Ελλάδος Beach Soccer ηΜitsuko

Διοργανωτές της τελικής φάσης ήταν η Πανελλήνια Ένωση Βeach Soccer μαζί με τον Δήμο Μαραθώνα και το Βeach Bar Rusty Cannon.

Βέβαια, θα πρέπει να σημειωθεί ότι πριν από το μεγάλο τελικό έγιναν αγώνες υποδομών με τους μικρούς φίλους του αθλήματος να χαίρονται το παιχνίδι στην άμμο. Μετά το τέλος του τελικού αγωνίστηκε η Βeach Soccer Hellas με τους Αll Stars του τουρνουά που διεξήχθη στον Σχοινιά και στο Βeach Bar Rusty Cannon.

MVP της τελικής φάσης ήταν ο τερματοφύλακας της ομάδας Mitsuko Αλέξης Γιαννακόπουλος, ο οποίος με τρεις αποκρούσεις στην διαδικασία των πέναλτι χάρισε το τρόπαιο στην ομάδα του και πρώτος σκόρερ ο επιθετικός της Mitsuko Αλεξόπουλος Τάσος με 10 γκολ στην τελική φάση.

Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Ποδοσφαίρου Άμμου κ. Κώστας Μότσης ευχαρίστησε τον Δήμο Μαραθώνα και ιδιαίτερα τον αντιδήμαρχο κ. Χρήστο Στάμο για την προσφορά του στην διοργάνωση της Τελικής φάσης όπως και τους ιδιοκτήτες του beach bar Rusty Cannon κ. Κώστα και Θωμά Μπουκουβάλα.

Τα αποτελέσματα

Champions-Mitsuko : 6-7 (4-4 καν.διαρκεια)

Σκόρερ: Κομιώτης 2, Μαρινάκης 2, Σωτηρόπουλος, Βέρας, Κασπίρης, Αυτογκολ των Champions

ΒeachSoccer Hellas - Αll Stars 12 – 6

Σκόρερ: Κομιώτης 4, Καβαλάρης 3, Μπερτσιάς 2, Μανίκης, Χαραλαμπίδης, Νίκας, Βογιατζής, Μήτσουλας, Γκούγκαρης, Βακιώτης 2, Μαρινάκης

News 24/7

24MEDIA NETWORK