Πρωταθλήτρια στους... τραυματισμούς η Γουότφορντ του Μάρκο Σίλβα

Γκρινιάζουν οι μεγάλοι της Αγγλίας για τους τραυματισμούς, τι να πουν όμως και οι μικροί; Στην Γουότοφορντ, ο Μάρκο Σίλβα βρίσκεται σε...απόγνωση αφού οι παίκτες του συνεχώς τραυματίζονται.

Hull City manager Marco Silva watches the English Premier League soccer match against Tottenham Hotspur at the KCOM Stadium, Hull, England, Sunday May 21, 2017. (Danny Lawson/PA via AP)
Hull City manager Marco Silva watches the English Premier League soccer match against Tottenham Hotspur at the KCOM Stadium, Hull, England, Sunday May 21, 2017. (Danny Lawson/PA via AP) AP

Mας έχουν επιεικώς ζαλίσει οι προπονητές των μεγάλων ομάδων της Αγγλίας για τις απώλειες που έχουν λόγω τραυματισμών. Τι να πουν όμως και οι πιο μικροί που δεν έχουν μάλιστα και μεγάλος εύρος στα ρόστερ τους;

Σύμφωνα λοιπόν με συγκεκριμένη έρευνα που έγινε για την εφετινή σεζόν η ομάδα που έχει χτυπηθεί περισσότερο αλύπητα από τους τραυματισμούς είναι ο Γουότφορντ του Μάρκο Σίλβα.

Η ομάδα που οδηγεί ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού έχει κάνει ρεκόρ με 408 "χαμένες" ημέρες λόγω τραυματισμών! Ηδη 10 παίκτες του έχουν μπει στη σχετική λίστα από την αρχή της σεζόν σε μία ατελείωτη ταλαιπωρία που έχει φέρει τον Πορτογάλο προπονητή στα όριά του!

Από τις "μεγάλες" ομάδες πρώτη στον κατάλογο είναι η Αρσεναλ με 301 χαμένες ημέρες ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του γκρινιάρη Μουρίνιο βρίσκεται πολύ χαμηλά με 185 ημέρες.

Tην καλύτερη δουλειά στον τομέα των τραυματισμών την κάνει η Λίβερπουλ με μόλις 74 χαμένες ημέρες. Αρα, δικαιολογίες για τον Γίργκεν Κλοπ δεν υπάρχουν για την αγωνιστική αβελτηρία.

Δείτε αναλυτικά

Πρωταθλήτρια στους... τραυματισμούς η Γουότφορντ του Μάρκο Σίλβα

News 24/7

24MEDIA NETWORK