Πρώτη επαφή για Σίλντενφελντ

Η κοινή παρουσία του μάνατζερ του Γκόρντον Σίλντενφελντ και του Νίκου Νταμπίζα το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη, είναι η καλύτερη ευκαιρία, για το πρώτο ραντεβού των δύο πλευρών.

Πρώτη επαφή για Σίλντενφελντ

Η καλύτερη ευκαιρία για το πρώτο ραντεβού μεταξύ του μάνατζερ του Γκόρντον Σίλντενφελντ και του Νίκου Νταμπίζα είναι η κοινή παρουσία και των δύο το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Εφ' όσον δεν αμφισβητείται η θετική διάθεση των δύο πλευρών για να συνεχιστεί η συνεργασία τους, θα πρέπει να εξεταστούν και όλες οι πιθανές παράμετροι που θα διευκολύνουν τη συμφωνία.

Εκεί αναμένεται να είναι και ο ποδοσφαιριστής, αφού παρά την άδεια που εξασφάλισε από την τεχνική ηγεσία και τη μη συμμετοχή του στην αποστολή για την αναμέτρηση, θα είναι παρών στη Θεσσαλονίκη, ώστε να συναντηθεί και με τον εκπρόσωπό του και να δρομολογήσει τις εξελίξεις σε ό,τι αφορά στη σχέση του με την Ντιναμό Μόσχας, με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο έως και το καλοκαίρι του 2015.

Εύκολα αντιλαμβάνεται ο καθένας ότι η υπόθεση έχει πολύ δρόμο, εφ' όσον εξαρτάται από τις προθέσεις των Ρώσων, που ακόμη κι αν δεν καταφέρουν να εξασφαλίσουν οικονομικά οφέλη από την αποχώρηση του Κροάτη (πλην της απαλλαγής από το συμβόλαιό του), αποκλείεται να συνεισφέρουν στην κάλυψη των ετήσιων αποδοχών του όπως έγινε φέτος.

“Παίζει” του Κιρχ

Η περίπτωση του Όλιβερ Κιρχ, που στα 31 του μένει ελεύθερος από την Μπορούσια Ντόρτμουντ, είναι μια ελκυστική περίπτωση για τους πράσινους. Ο ποδοσφαιριστής προτάθηκε και εξετάζεται με προσοχή. Ίσως μάλιστα υπήρξαν ήδη οι πρώτες διερευνητικές επαφές με τον εκπρόσωπό του, ώστε να γνωρίζουν σε πρώτη φάση τις απαιτήσεις του πελάτη του προκειμένου να αγωνιστεί εκτός Bundesliga και σύμφωνα με τις ενδείξεις, γίνεται λόγος για ένα συμβόλαιο κοντά στις 300-350 χιλιάδες ευρώ ετησίως, συν μπόνους επίτευξης συλλογικών και ατομικών στόχων.

* Μαζί με την ομάδα θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος και θα είναι παρών στα επίσημα του γηπέδου της Τούμπας.

Διαβάστε ακόμη:

Με ενισχυμένο στάνταρντ εξοπλισμό

"Καθάρισαν" με πρόστιμο ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός

News 24/7

24MEDIA NETWORK