"Πρώτη" για Δάρλα, ατομικό οι Ζούνιορ - Χίμπλιγκερ. Δεν παραχωρείται ο Λεάλ

Την πρώτη του προπόνηση με τον Εργοτέλη έκανε την Τρίτη ο Φίλιππος Δάρλας, έχοντας και την πρώτη του γνωριμία με τους νέους συμπαίκτες του. Αντίθετα με το νέο μέλος της κρητικής ομάδας, οι Σίλβα Ζούνιορ και Χίμπλιγκερ ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

"Πρώτη" για Δάρλα, ατομικό οι Ζούνιορ - Χίμπλιγκερ. Δεν παραχωρείται ο Λεάλ

Ο Αυστριακός αμυντικός ταλαιπωρείται από ένα ελαφρύ κρυολόγημα και προκειμένου να μην επιδεινωθεί η κατάστασή του, έτρεξε μόνος του για λίγα λεπτά και συνέχεια πήγε στα αποδυτήρια. Ο Χίμπλιγκερ αναμένεται να είναι κανονικά στην προπόνηση της Τετάρτης και φυσικά στη διάθεση του προπονητή του για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό.

Αντίθετα ο Σίλβα Ζούνιορ παραμένει αμφίβολος, καθώς και την Τρίτη ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα το οποίο περιελάμβανε τρέξιμο και θεραπεία. Ο Βραζιλιάνος έχει αυξήσει αισθητά τους ρυθμούς της εκγύμνασής του, όμως ακόμα δεν μπορεί να πει κανείς με σιγουριά ότι θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Αν δεν ήταν οι απουσίες των τιμωρημένων Μπέτο και Φραγκουλάκη, θα ήταν πολύ πιθανό να τον προφύλασσε για ακόμα ένα ματς ο Νίκος Καραγεωργίου, ωστόσο οι περιορισμένες λύσεις που υπάρχουν για τη μεσαία γραμμή, κάνουν επιτακτική την παρουσία του. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι θα αγωνιστεί αν δεν είναι απόλυτα έτοιμος. Περισσότερα συμπεράσματα θα εξαχθούν τις επόμενες ημέρες.

Σχετικά με τον Δάρλα, την Τρίτη ακολούθησε κανονικά και τις δύο προπονήσεις που περιλάμβανε το πρόγραμμα, όμως είναι ακόμα πρώιμο να ειπωθεί αν είναι σε θέση να αγωνιστεί γιατί αφενός η πρωινή προπόνηση ήταν αφιερωμένη αποκλειστικά σε ασκήσεις με βάρη στο γυμναστήριο, αφετέρου η απογευματινή ήταν σε πιο χαλαρούς ρυθμούς και διήρκησε μόλις 40 λεπτά. Μολονότι δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση και πιθανότατα θα είναι στην αποστολή, για το αν αγωνιστεί και πόσο θα το αποφασίσει ο Καραγεωργίου.

Ο Λεάλ, όπως και την Κυριακή, ακολούθησε όλο το πρόγραμμα χωρίς κανένα πρόβλημα, κάτι που σημαίνει ότι θα είναι και πάλι στην ενδεκάδα του Εργοτέλη. Η παρουσία του Ουρουγουανού θα βοηθήσει αρκετά τον προπονητή του να καλύψει το κενό του επίσης τιμωρημένου το Σάββατο Κουτσιανικούλη.

Αναφορικά με τα σενάρια τα οποία διατηρούνται στην επικαιρότητα και κάνουν λόγο για ενδιαφέρουν του ΠΑΟΚ για τον Λεάλ, οι παράγοντες του Εργοτέλη επέμεναν ότι δεν έχει υπάρξει καμιά απολύτως προσέγγιση, ούτε καν φιλολογική. Ο Σταύρος Λαμπράκης μάλιστα προχώρησε ένα βήμα παρακάτω και τόνισε πως ο παίκτης δεν πρόκειται να παραχωρηθεί, καθώς δεν υπάρχει ο απαιτούμενος χρόνος για να βρεθεί ο κατάλληλος αντικαταστάτης του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK