"Πρώτη" με Κοκότοβιτς

Τα Χριστούγεννα πέρασαν και μαζί τους πέρασε το τριήμερο ρεπό που είχαν πάρει οι παίκτες του Ατρόμητου για τις γιορτινές μέρες.

"Πρώτη" με Κοκότοβιτς
Έτσι, το Σάββατο επέστρεψαν στις προπονήσεις και δίνουν το πρώτο ραντεβού με τον Ντράγκαν Κοκότοβιτς, υπό τις οδηγίες του οποίου θα γυμναστούν οι ποδοσφαιριστές για πρώτη φορά.

Ο νέος τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου επέστρεψε από το Βελιγράδι όπου βρέθηκε για να τακτοποιήσει προσωπικές του υποθέσεις, αλλά έχει μελετήσει τους πλήρεις φακέλους των παικτών του συλλόγου, χάρη στη στενή συνεργασία που έχει με τον βοηθό του, Σταύρο Ηλιόπουλο και τον τεχνικό διευθυντή, Γιάννη Αγγελόπουλο.

Πλέον, από το Σάββατο η προσοχή της ομάδας στρέφεται στο παιχνίδι πρωταθλήματος της Δευτέρας, 5 Ιανουαρίου, με αντίπαλο την Καβάλα και στον οποίο ο Ατρόμητος αναμένεται να παραταχθεί χωρίς αγωνιστικό πρόβλημα.

* Η ΠΑΕ Ατρόμητος και το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ, Τόλη Αποστόλου, καθώς και στην οικογένειά του για την απώλεια του πατέρα του, Χρήστου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK