Πρώτη προπόνηση για τους διεθνείς

Η προετοιμασία της εθνικής Ελλάδος για τον... υπέρ πάντων αγώνα του Σαββάτου (21:00) απέναντι στη Δανία, στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου άρχισε τη Δευτέρα. Τραυματίας ο Χαριστέας, δύσκολα θα προλάβει.

Πρώτη προπόνηση για τους διεθνείς

Ρεπορτάζ: Άγγελος Τόμπρος
Η πρώτη προπόνηση της προετοιμασίας των Ελλήνων διεθνών εν όψει του αγώνα στη Κοπεγχάγη απέναντι στη Δανία (Πάρκεν, Σάββατο, 21:00, MEGA) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, διεξήχθη σε χαλαρούς ρυθμούς το απόγευμα της Δευτέρας στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Ο Ότο Ρεχάγκελ υποδέχθηκε τους διεθνείς, πλην των Άγγελου Χαριστέα και Γιώργου Καραγκούνη, οι οποίοι αναμένονται επί ελληνικού εδάφους τη Τρίτη. Το παρόν στο προπονητικό κέντρο έδωσαν περί τα 200 άτομα, προσέλευση αισθητά μικρότερη σε σύγκριση με τις προηγούμενες συναντήσεις.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η μισή αποστολή δεν πήρε μέρος στο οικογενειακό διπλό και ως εκ τούτου αυτό, θύμισε περισσότερο αγώνα... 5x5. Πάντως, έστω και αν ο χαρακτήρας ήταν άκρως... φιλικός, φάνηκε πως ο Τραϊανός Δέλλας απέχει πολύ από το να χαρακτηριστεί έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε επίσημο και δη πολύ σημαντικό παιχνίδι. Βέβαια, ο μακροχρόνιος τραυματισμός του στη μέση είναι η τροχοπέδη.

Με αφορμή το ότι δεν είναι απόλυτα έτοιμος από ιατρική σκοπιά, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, προχώρησε στη παρακάτω δήλωση: " Πρόκειται για τον πλέον κρίσιμο αγώνα της Εθνικής από του οποίου το αποτέλεσμα θα κριθεί η πρόκριση της στην τελική φάση του Μουντιάλ. Νοιώθω μέλος της ομάδας της Εθνικής, όσο και του Παναθηναϊκού, και θα αγωνιστώ εφόσον είμαι 100% έτοιμος, έτσι ώστε να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην Εθνική, αλλά και για να προφυλάξω τον εαυτό μου λόγω των υποχρεώσεων μου στον Παναθηναϊκό

** Την πρώτη της προπόνηση ενόψει των αγώνων με Δανία και Γεωργία πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας 3 Οκτωβρίου η Εθνική Ελπίδων. Στην προπόνηση δεν συμμετείχαν οι Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Ανδριόλας λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων με τις ομάδες τους. Οι τρεις διεθνείς πρόκειται να ενσωματωθούν στην αποστολή το βράδυ της Δευτέρας.".

Κατά τα άλλα, ο Θοδωρής Ζαγοράκης ακολούθησε χαλαρό πρόγραμμα, καθώς νιώθει ενοχλήσεις μετά τα παιχνίδια σε Ουκρανία και Θεσσαλονίκη απέναντι σε Μέταλουργκ και Λάρισα αντίστοιχα. Θέμα απουσίας του, δεν τίθεται και από Τρίτη κιόλας δεν αποκλείεται να ανεβάσει ρυθμό.

Ατομικό πρόγραμμα έκανε και ο Τάκης Φύσσας ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο τις τελευταίες εβδομάδες, κάτι που έχει εμποδίσει και την αδιάλειπτη παρουσία του στην ενδεκάδα της Χαρτς. Το ιατρικό τιμ κάνει λόγο για φλεγμονή, με συνέπεια ο πολύπειρος ακραίος αμυντικός να κάνει τρέξιμο για δύο ημέρες και στη συνέχεια να προσπαθήσει να κλωτσήσει μπάλα. Δίνεται αμφίβολος για το ματς του Σαββάτου αλλά το σίγουρο είναι πως δεν πρόκειται να μην πραγματοποιήσει το ταξίδι.

Το χαλαρό πρόγραμμα... έπιασε και τους διεθνείς των ΑΕΚ, Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ, από τη στιγμή που οι τρεις ομάδες είχαν υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα, αργά το βράδυ της Κυριακής. Ο Στέφανος Κοτσόλης αποτέλεσε την εξάιρεση, καθώς αν απουσίαζε δεν θα ήταν εφικτή η διεξαγωγή του διπλού.


** Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα Ελλάδα-Γεωργία, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 12/10/2005 στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Τα εισιτήρια πωλούνται προς 30, 25 και 20 ευρώ από εκδοτήρια στον πεζόδρομο της οδού Κοραή (Αθήνα), στο Ολυμπιακό Στάδιο (σταθμός "Ειρήνη") και στο γήπεδο Καραϊσκάκη (ώρες λειτουργίας από τις 10:00 έως τις 16:00).

News 24/7

24MEDIA NETWORK