Πρώτη σε όλη την Ευρώπη στις... κάρτες η Super League!

Θέαμα μπορεί να μην προσφέρεται σε χορταστικές... μερίδες αλλά από πάθος δεν πρέπει να έχουμε παράπονο, με την Super League να είναι φέτος βάσει έρευνας το πρωτάθλημα με τις περισσότερες κίτρινες κάρτες μεταξύ 31 λιγκών στην Ευρώπη. Διαβάστε αναλυτικά.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η Super League δεν είναι σίγουρα ένα από τα καλύτερα και πιο προβεβλημένα πρωταθλήματα στην "Γηραιά Ήπειρο" όμως είναι εντυπωσιακό πως τη φετινή σεζόν υπάρχει κάποια πρωτιά που την κάνει να ξεχωρίζει.

Πρώτη σε όλη την Ευρώπη στις... κάρτες η Super League!

Βάσει έρευνας που διεξήγαγε η ιστοσελίδα Football-Observatory το ελληνικό πρωτάθλημα είναι το πιο "σκληρό" μεταξύ 31 διαφορετικών πρωταθλημάτων σε όλη την Ευρώπη καθώς σε κάθε παιχνίδι οι διαιτητές δείχνουν κατά μέσο όρο 5,52 κίτρινες κάρτες, με την Ρουμανία να είναι δεύτερη στη σχετική λίστα με 5,51 κίτρινες ανά παιχνίδι και την Ουκρανία να φιγουράρει στην 3η θέση με 5,41 κίτρινες.

Πρώτη σε όλη την Ευρώπη στις... κάρτες η Super League!

Στον αντίποδα, το πρωτάθλημα με τις λιγότερες κίτρινες κάρτες είναι εκείνο της Νορβηγίας που βγαίνουν λιγότερες από 3 κίτρινες ανά ματς, ενώ λίγο πιο πάνω συναντάμε τη Σουηδίαμε 3,31 κίτρινες κάρτες και την Φινλανδία με 3,36 κίτρινες.

Πρώτη σε όλη την Ευρώπη στις... κάρτες η Super League!

Από τα πέντε μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης, η Primera Division βρίσκεται αρκετά ψηλά στη λίστα, στην 6η θέση με 5,11 κίτρινες ανά παιχνίδι ενώ όσον αφορά στις κόκκινες κάρτες η Super League χάνει οριακά την πρωτιά με 0,29 κόκκινες ανά παιχνίδι έναντι 0,30 κόκκινες κάρτες σε κάθε ματς πρωταθλήματος στην Ρουμανία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK