Προτιμά Πορτογαλία από "Μπάρτσα" ο Ντέκο

Προτιμά Πορτογαλία από "Μπάρτσα" ο Ντέκο
Δηλώσεις που σίγουρα δεν θα ακουστούν ως οι καλύτερες, στους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα, έκανε ο Ντέκο. Ο μέσος των "μπλαουγκράνα" έδωσε συνέντευξη στην πορτογαλική εφημερίδα " Record" και αποκάλυψε ότι όταν πηγαίνει στην Πορτογαλία, για να ενταχθεί στην εθνική ομάδα, αισθάνεται αρκετά καλύτερα απ' ότι στην Μπαρτσελόνα.

"Aυτή την στιγμή μπορώ να πω ότι αισθάνομαι αρκετά καλύτερη στην εθνική, απ' ότι στην Μπαρτσελόνα, για διάφορους λόγους. Η Πορτογαλία είναι μία ομάδα που αποτελείται από καλούς παίκτες, με σύμπνοια μεταξύ τους και χαλαρή ατμόσφαιρα. Εδώ είναι σαν το σπίτι μου και σίγουρα δεν θέλω να φανταστώ ότι θα ζήσω συνέχεια έξω από τα σύνορα της Πορτογαλίας", ήταν τα λόγια του πρώην παίκτη της Πόρτο.

O Nτέκο δεν έμεινε εκεί και μίλησε για τον Ροναλντίνιο, ο οποίος έχει αρχίσει να ακούει τα πρώτα...σφυρίγματα από το κοινό του "Καμπ Νου". Ο Πορτογάλος τόνισε πως ο "Ντίνιο" έχει αρχίσει να νοιώθει μεγάλη πίεση, αφού οι "μπλαουγκράνα" δεν φθάνουν εύκολα στην νίκη, αλλά θέλησε να τον δικαιολογήσει, αφού οι οπαδοί περιμένουν μόνο επιτυχίες και στις πίκρες έχουν διάθεση μόνο για κριτική.

Στα λόγια του Ντέκο ξεχώρισε η αναδρομή του στο παρελθόν και στον άνθρωπο που τον ανέδειξε...τον Ζοζέ Μουρίνιο. "Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Μουρίνιο, αντιθέτως τον ευχαριστώ γιατί με βοήθησε στην καριέρα μου. Δεν πήγα μαζί του στην Τσέλσι γιατί η Μπαρτσελόνα είναι μία ομάδα που θαύμαζα από μικρός".

24MEDIA NETWORK