Πρωτοφανές: Ίντερ-Μίλαν μπροστά σε 862.000.000 τηλεθεατές!

Μίλαν και Ίντερ δεν διεκδικούν για ακόμα μία χρονιά το σκουντέτο όμως στο ερχόμενο μεταξύ τους ντέρμπι ετοιμάζονται να γράψουν ιστορία. Διαβάστε λεπτομέρειες.

AC Milan's Suso, center, scores during a Serie A soccer match between AC Milan and Inter Milan, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Nov. 20, 2016. (AP Photo/Luca Bruno)
AC Milan's Suso, center, scores during a Serie A soccer match between AC Milan and Inter Milan, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Nov. 20, 2016. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Το "Derby della Madonnina" έχει χάσει μέρος από την αίγλη του τα τελευταία χρόνια μιας που οι δύο εκπρόσωποι του Μιλάνου βρίσκονται στη... σκιά της Γιουβέντους και μακριά από την κορυφή στην Serie A, παρόλα αυτά το προσεχές μεταξύ τους ντέρμπι αναμένεται να είναι ιστορικό!

Οι δύο ομάδες συγκρούονται το Μεγάλο Σαββάτο, με το ματς να είναι προγραμματισμένο για τις 13:30 το μεσημέρι ώρα Ελλάδας, και μπορεί η ώρα αυτή να ξένισε και να "ξενέρωσε" τους φίλους των δύο ομάδων εντός των συνόρων όμως είναι ιδανική για το μεγάλο ρεκόρ.

Inter Milan's Antonio Candreva, right, scores during a Serie A soccer match between AC Milan and Inter Milan, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Nov. 20, 2016. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan's Antonio Candreva, right, scores during a Serie A soccer match between AC Milan and Inter Milan, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Nov. 20, 2016. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Ο λόγος που επιλέχτηκε αυτή την ώρα είναι ώστε να πέσει στην... prime time της Ασίας και σύμφωνα με υπολογισμούς αναμένεται στην ασιατική ήπειρο να το δουν από τις τηλεοράσεις τους γύρω στους 566.000.000 τηλεθεατές.

Νούμερο που αναμένεται να εκτοξευτεί στα 862.000.000 σε όλο τον κόσμο αφού θα υπάρχει live τηλεοπτική κάλυψη του ματς σε 39 χώρες, με 186.000.000 τηλεθεατές να αναμένεται να το δουν στην Ευρώπη την ώρα που θα διεξάγεται (20 κανάλια) και άλλοι 98.000.000 στην Κεντρική και Βόρεια Αμερική (3 κανάλια).

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno

News 24/7

24MEDIA NETWORK