Πρώτοι ΜΑΓΚΕΣ Ντιμπάλα και Ιτούρμπε

Μπροστά στο κοινό καλό οι διαφορές των ομάδων μένουν στην άκρη. Διαβάστε για την όμορφη χειρονομία των Ντιμπάλα και Ιτούρμπε για να στηρίξουν άστεγους πολίτες που έχουν ανάγκη!

Πρώτοι ΜΑΓΚΕΣ Ντιμπάλα και Ιτούρμπε

Στις αρχές της εβδομάδας η Ελλάδα ντύθηκε στα λευκά ελέω ενός πρωτοφανούς κύματος κακοκαιρίας που σάρωσε τη χώρα μας όμως στην γειτονική Ιταλία τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα και δη στο βόρειο τμήμα της χώρας, με την θερμοκρασία στην πόλη του Τορίνου να φτάνει στο -10!

Ήταν μάλιστα τέτοια η κατάσταση στους δρόμους, με αρκετούς αστέγους να αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης, ώστε ένας νεαρός επιχειρηματίας από την Ρώμη ονόματι Luca da Mesa, που είναι παθιασμένος με το μάρκετινγκ και τα social media, σκαρφίστηκε μία τρομερή ιδέα για να βοηθήσει συμπολίτες του που είχαν πραγματική ανάγκη.

Πρώτοι ΜΑΓΚΕΣ Ντιμπάλα και Ιτούρμπε

Αρχικά πήγε στο Ikea και αγόρασε 50 κουβέρτες να μοιράσει σε ανθρώπους που χρειάζονταν στήριξη και στην συνέχεια πόσταρε μήνυμα στα social media, που ανέφερε το εξής: "Είναι όλα παγωμένα, θα μας βοηθήσετε;"

Καθώς οι μέρες περνούσαν, εκατοντάδες Ιταλοί ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα-έκκλησή του και αγόρασαν κουβέρτες (πριν το Ikea αποφασίσει με τη σειρά του να προσφέρει μερικές εκατοντάδες κουβέρτες δωρεάν), ενώ το κύμα συμπαράστασης έγινε τόσο μεγάλο ώστε κάποια στιγμή και οι δύο μεγάλες ομάδες του Τορίνου "μπήκαν στο παιχνίδι".

Πρώτοι ΜΑΓΚΕΣ Ντιμπάλα και Ιτούρμπε

Αυτό έγινε με τους σταρ της Γιουβέντους και της Τορίνο Πάουλο Ντιμπάλα και Χουάν Ιτούρμπε, οι οποίοι παραμέρισαν τις όποιες διαφορές χωρίζουν τις δύο ομάδες σε αθλητικό επίπεδο και βγήκαν μαζί στους δρόμους της πόλης για να βοηθήσουν άστεγους ανθρώπους.

Συγκεκριμένα το ζευγάρι πέρασε το βράδυ της Παρασκευής μοιράζοντας κουβέρτες και ζεστό φαγητό, με τα ιταλικά ΜΜΕ και όχι μόνο να αποθεώνουν τους δύο συλλόγους για την όμορφη χειρονομία τους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK