Πρωτοπόρος και στο πρωτάθλημα της ανθρωπιάς ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός έδειξε τις κοινωνικές ευαισθησίες που τον διακατέχουν ως σύλλογο, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να δίνει εντολή για μία σημαντική κίνηση ενόψει του Πάσχα. Διαβάστε λεπτομέρειες.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η ανάγκη να βρισκόμαστε πάντα κοντά στον διπλανό μας υπάρχει, ειδικά τις ημέρες των γιορτών που όλοι έχουν ανάγκη από περισσότερα χέρια βοηθείας, και ο Ολυμπιακός στο πλαίσιο αυτό δεν μένει πίσω.

Όπως έγινε γνωστό, με εντολή του προέδρου των Πειραιωτών Βαγγέλη Μαρινάκη, ο προπονητής της ομάδας Τάκης Λεμονήςκαι ο τιμ μάνατζερ Κυριάκος Δουρέκας βρέθηκαν στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στον Πειραιά όπου προσέφεραν 5.000 μερίδες με πασχαλινά τρόφιμα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΚΗΣ ΠΑΕ:

Σε μία ακόμη σημαντική κίνηση προσφοράς, προς τον συνάνθρωπο, προέβη ο Ολυμπιακός. Με εντολή του Βαγγέλη Μαρινάκη, αυξάνει την ένταση με την οποία προσφέρει στους συνανθρώπους μας. Όλο τον χρόνο, ανεξαρτήτως αν μιλάμε για Χριστούγεννα, Πάσχα ή άλλη εορτή, ο Θρύλος είναι εκεί. Στηρίζει, προσφέρει, γιγαντώνει το κοινωνικό του έργο.

Το πρωί της Παρασκευής, 7/4 ο προπονητής του Ολυμπιακού, κ. Τάκης Λεμονής και ο τιμ μάνατζερ της ομάδας μας, κ. Κυριάκος Δουρέκας, έδωσαν το παρών στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, στον Πειραιά, όπου προσέφεραν 5.000 μερίδες με Πασχαλινά τρόφιμα! Μία κίνηση την οποία χαιρέτισε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πειραιώς, κ.κ. Σεραφείμ, ο οποίος υποδέχθηκε τους δύο άνδρες. Ο Ολυμπιακός στηρίζει σταθερά την Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς (και όχι μόνο), βοηθώντας την να προσφέρει σε όλους εκείνους που έχουν ανάγκη, είτε είναι Πάσχα, είτε είναι μία απλή, καθημερινή.

Ο κ. Τάκης Λεμονής, μεταξύ άλλων, χαρακτήρισε «ουσιαστική τη βοήθεια που προσφέρει ο Ολυμπιακός, όχι μόνο αυτές τις δύσκολες ημέρες που περνάει ο κόσμος, αλλά και όλα αυτά τα χρόνια. Πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της ανθρωπιάς. Ετούτη την ημέρα, δεν μπορούμε να μιλάμε για ποδόσφαιρο, καθώς υπάρχουν άλλα, πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή, αλλά και για τους ανθρώπους που βρίσκονται εδώ, αν μπορούμε να τους δώσουμε μια χαρά παραπάνω με το νταμπλ, μακάρι να το κάνουμε».

Από την πλευρά του, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ, ευχαρίστησε τον Ολυμπιακό, για την πολύτιμη βοήθειά του και ευχήθηκε «ειρήνη σε όλους τους ανθρώπους καλής θελήσεως», ενώ τίμησε με τα λόγια του και όλους τους εθελοντές, οι οποίοι βοηθούν την Εκκλησία, στο έργο της.

24MEDIA NETWORK