Πρώτος ο Αστέρας, εκτός η Καλλονή

Ο Αστέρας Τρίπολης πήρε τον βαθμό που χρειαζόταν στο "Αλκαζάρ" και εξασφάλισε την πρωτιά στον 7ο όμιλο, μένοντας στο 1-1 με τον Τύρναβο. Αντίθετα, η Καλλονή, αν και επικράτησε με 5-0 του Αιγινιακού, δεν κατάφερε να προκριθεί στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Πρώτος ο Αστέρας, εκτός η Καλλονή
INTIME SPORTS

Τύρναβος - Αστέρας Τρίπολης 1-1

Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη πήρε με αυτό το βαθμό την πρώτη θέση στον όμιλο (ευνοείται στην κλήρωση της Παρασκευή 9/1), ωστόσο κατάφερε να μην κερδίσει μια ομάδα που όχι μόνο αγωνίζεται μια κατηγορία κάτω, αλλά βρίσκεται και στην προτελευταία θέση! Το 1-1 με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια, λέει τα υπόλοιπα. Με τον Αστέρα μάλιστα, που όλο αυτό το διάστημα είχε μόλις μία "καθαρή" ευκαιρία με την κεφαλιά δοκάρι του Παπαχρήστου στο 21`, να ισοφαρίζει τελικά σε "νεκρό" χρόνο. Με γκολάρα είναι η αλήθεια του Μούκαμ στο 45`+1`, με δεξί σουτ έξω από την περιοχή, πρώτα στο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος ούτε η είσοδος του Ρόλε και στη συνέχεια του Γιαννιώτα μπόρεσαν να δώσουν κάτι στον Αστέρα. Καλύτερη στιγμή του αγώνα για την ομάδα του Στάικου Βεργέτη ήταν στο 73` όταν ο Τορμένα Εντερσον μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στη θέση του Μουνάφο και έκανε την πρώτη του επίσημη εμφάνιση με τη φανέλα του Αστέρα.

Τύρναβος: Πρίφτης, Λαμπρόπουλος, Καραμανλης, Κισκαμπάνης, Κυριάκος, Παπασάββας (68' Χαλούφος), Ντατίδης, Γεωργίου (56' Πόνογκ), Μιλουτίνοβιτς, Παληγεώργος (78' Φράνκο), Σολφερίνο.

Αστέρας Τρίπολης: Θεοδωρόπουλος, Γογωνάς, Γκοϊάν, Ζησόπουλος, Παντελιάδης, Παπαχρήστος (59' Ρολε), Μουνάφο (73' Τόρμενα), Τιε Μπι, Νίκο Φερνάντεθ, Μούκαμ (64' Γιαννιώτας), Τσόφλιος.

Πρώτος ο Αστέρας, εκτός η Καλλονή
INTIME SPORTS

Καλλονή - Αιγινιακός 5-0

Η ομάδα της Μυτιλήνης, αν και ήξερε ότι η πρόκριση δεν ήταν στο χέρι της έκανε το καθήκον της επικρατώντας του Αιγινιακού με 5-0. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό με τον Καμαρά. Στο 36' ο Βλαστέλης έκανε το 2-0, στο 55' τα γκολ συνέχισε ο Αγρίτης.

Παρά το "μαξιλαράκι ασφαλείας" με το 3-0, η Καλλονή συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό, με τον Καμαρά να σημειώνει το δεύτερο του γκολ στην αναμέτρηση και 4ο για την ομάδα του στο 75', και τον Ξυδά να ολοκληρώνει το χορό των γκολ στις καθυστερήσεις. Η εμφατική αυτή νίκη δεν ήταν αρκετή για την Καλλονή, η οποία έμεινε εκτός της συνέχειας του Κυπέλλου Ελλάδας.

Καλλονή: Άλεξιτς, Μπαρέρα, Κριπιντίρης, Πιπίνης (78' Γεωργίου), Βλαστέλλης (60' Γιουκαρής), Γιορέντε (60' Ξύδας), Στεφάνοβιτς, Ναβάρο, Αγρίτης, Καμαρά, Μανούσος.

Αιγινιακός: Φαρμάκης, Λιόλιος, Ίτσιος, Αραμπατζής, Αχαλινόπουλος Κ., Ρίκα, Πολύζος, Πέντα, Πόποβιτς, Κωστίκος, Κυνηγόπουλος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK