Πρώτος ο Γκουαρντιόλα, δεύτερος ο Αμπέλ Φερέιρα στη "βόμβα" που θέλει να ενεργοποιήσει εθνική ομάδα

Η εθνική ομάδας της Βραζιλίας θέλει να ταράξει τα νερά του ποδοσφαίρου, καθώς ετοιμάζεται να χτυπήσει την πόρτα του Γκουαρντιόλα.

Coach Abel Ferreira of Brazil's Palmeiras celebrates after winning the Recopa Sudamericana final soccer match against Brazil's Athletico Paranaense at Allianz Parque stadium in Sao Paulo, Brazil, Wednesday, March 2, 2022. (AP Photo/Andre Penner)
Ο Αμπέλ Φερέιρα AP PHOTO/ANDRE PENNER

Η ισπανική SPORT προκάλεσε σεισμικές δονήσεις εκδίδοντας ρεπορτάζ αναφορικά με τον διάδοχο του Τίτε στην εθνική Βραζιλίας. Νούμερο ένα στόχος ο Πεπ Γκουαρντιόλα υποστηρίζει το Μέσο και αναφέρει πως ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Εντνάλντο Ροντρίγκες το παίρνει πάνω του.

Το δημοσίευμα γράφει πως ο ισχυρός άνδρας της βραζιλιάνικης ομοσπονδίας ποδοσφαίρου θα μιλήσει απευθείας με τον προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι. Δεν θα χρησιμοποιηθεί κανένας ενδιάμεσος αφού ο Ροντρίγκες επιθυμεί να ζυγίσει μόνος του την υπόθεση μιας ενδεχόμενης συνεργασίας με τον Πεπ.

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα πάντα με τους Ισπανούς, υπάρχουν κι εναλλακτικές. Μία εξ αυτών, ως νούμερο δύο, παρουσιάζεται ο Αμπέλ Φερέιρα. Ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στην Παλμέιρας με δύο Copa Libertadores και πρωτάθλημα.

Επίσης, παίζουν τα ονόματα των Ντινίζ, Πορταλούπι, Σένι και Σαμπαόλι ο οποίος είχε δουλέψει μεταξύ άλλων και στις Σάντος - Ατλέτικο Μινέιρο.

Διαβάστε περισσότερα

Μέσι, συμπαίκτης του έδωσε την "κατσίκα" στον Ρονάλντο

Χακίμι: Το αδιαχώρητο σε φαστφουντάδικο, πέρασαν τον ταμεία για τον ηγέτη του Μαρόκου

Μουντιάλ 2022, ο σκληρός Φαν Χάαλ έκανε την κίνηση της χρονιάς στο φινάλε της καριέρας του

News 24/7

24MEDIA NETWORK