Πρώτος τίτλος με Ιμπραχίμοβιτς και Μουρίνιο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε τη Λέστερ στο Community Shield και πανηγύρισε το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς.

Πρώτος τίτλος με Ιμπραχίμοβιτς και Μουρίνιο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ιμπραχίμοβιτς-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς με γκολ στο 83ο λεπτό έδωσε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το τρόπαιο του Community Shield. Οι "κόκκινοι διάβολοι" νίκησαν τη Λέστερ με 2-1 στο "Γουέμπλεϊ" και ο Ζοζέ Μουρίνιο έκανε σεφτέ στους τίτλους στη νέα σελίδα της καριέρας του.

Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος, με τις δύο -ανέτοιμες- ομάδες να δημιουργούν ορισμένες φάσεις και μάλιστα τους πρωταθλητές Αγγλίας να έχουν δοκάρι με τον Σίντζι Οκαζάκι.

Η απάντηση ήρθε από τη Γιουνάιτεντ, με τον Τζέσε Λίνγκαρντ, που προτιμήθηκε των Χενρίχ Μεχιταριάν και Χουάν Μάτα, να σκοράρει στο 32' και να βάζει μπροστά στο γκολ την ομάδα του.

Ένα λάθος του Μαρουάν Φελαϊνί, που άρχισε βασικός, έδωσε την ευκαιρία στον Τζέιμι Βάρντι να συνεχίσει τη φετινή σεζόν από εκεί που άφησε την περσινή και να ισοφαρίσει σε 1-1.

Το παιχνίδι όδευε προς παράταση, όταν ο Ιμπραχίμοβιτς με κεφαλιά μετά από ασίστ του Αντόνιο Βαλένσια έκανε το 2-1 στο 83'.

Λέστερ (4-4-2): Σμάιχελ, Σίμπσον (63' Ερνάντεθ), Χουτ (89' Ουγιόα), Μόργκαν, Φουχς (80' Σλουπ), Μαχρέζ, Ντρίνκγουοτερ, Κινγκ (63' Μεντί), Ολμπράιτον (46' Γκρέι), Οκαζάκι (46' Μουσά), Βάρντι

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (4-2-3-1): Ντε Χέα, Βαλένσια, Μπεϊγί, Μπλιντ, Σο (69' Ρόχο), Κάρικ (61' Ερέρα), Φελαϊνί, Λίνγκαρντ (63' Μάτα, 90+3' Μεχιταριάν), Ρούνεϊ (88' Σνεντερλέν), Μαρσιάλ (70' Ράσφορντ), Ιμπραχίμοβιτς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η "χρυσή Βίβλος" του Community Shield

News 24/7

24MEDIA NETWORK