Πρωτοσέλιδο-ΕΠΟΣ της Marca για χάρη του Εμπαπέ!

Ο Κιλιάν Εμπαπέ απειλεί να αποκλείσει την Ρεάλ στους "16" του CL και η ισπανική "Marca" του έκανε μία ξεχωριστή συνέντευξη, συνδυάζοντάς την με ένα άκρως εντυπωσιακό πρωτοσέλιδο!

PSG's Neymar, left, and Kylian Mbappe warm up prior to their French League One soccer match between Paris Saint Germain and Caen, at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Wednesday, Dec. 20, 2017. (AP Photo/Francois Mori)
PSG's Neymar, left, and Kylian Mbappe warm up prior to their French League One soccer match between Paris Saint Germain and Caen, at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Wednesday, Dec. 20, 2017. (AP Photo/Francois Mori) AP PHOTO/FRANCOIS MORI

Είναι αναμφίβολα ένας από τους παίκτες που έκαναν "μπαμ" μέσα στο 2017 σε όλο τον κόσμο με τα κατορθώματά τους και αυτό μάλιστα φάνηκε από την κάψα της Παρί να δαπανήσει το ποσό των 180.000.000 ευρώ για να τον καπαρώσει στα 18 του μόλις χρόνια.

Πρωτοσέλιδο-ΕΠΟΣ της Marca για χάρη του Εμπαπέ!

Επειδή όμως η μπάλα παίζει περίεργα παιχνίδια, έλαχε στον Κιλιάν Εμπαπέ να αντιμετωπίσει στο ξεκίνημα του 2018 ως παίκτης της Παρί την Ρεάλ Μαδρίτης για τη φάση των "16" του Champions League, με τους πρωταθλητές Ευρώπης του 2016 και του 2017 να ενδιαφέρονται έντονα και αυτοί για την απόκτησή του αλλά να μένουν με την όρεξη...

Τώρα, σχεδόν 40 ημέρες πριν τις διπλές μάχες των δύο ομάδων, ο Γάλλος σούπερ σταρ μίλησε για τις επαφές του με την Ρεάλ ( "μιλήσαμε αλλά τώρα η Ρεάλ είναι παρελθόν για μένα") και την επίσκεψή του στο σπίτι των "μερένγκες" ( "πάμε στο Μπερναμπέου να αφήσουμε ένα μήνυμα στον κόσμο"), τη λατρεία του για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και το "δέσιμό" του με τον Νεϊμάρ, με την "Marca" να φροντίζε μάλιστα να προσφέρει ένα εντυπωσιακό περιτύλιγμα στη συνέντευξη.

Αυτό έχει να κάνει με το πρωτοσέλιδο που δημιούργησε για χάρη του, με το κεφάλι του Εμπαπέ να σκίζει ουσιαστικά το πρώτο φύλλο και να μπαίνει μέσα σε αυτό! Άλλα... κόλπα από την "Marca" που έχει δημιουργήσει παράδοση σε ιστορικά και συλλεκτικά πρωτοσέλιδα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK