Πρωτοβουλία της "13" για να βρεθεί λύση

Με ανακοίνωση της η θύρα "13" έκανε γνωστό πως ξεκίνησε ενέργειες με σκοπό να βοηθήσει το ποδοσφαιρικό τμήμα να αντεπεξέλθει στις οικονομικές δυσκολίες. "Πείτε μας πόσα είναι τα χρέη", αναφέρει μεταξύ άλλων.

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / ΕΞΕΔΡΑ ΟΠΑΔΟΙ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
panathinaikos kerkida EUROKINISSI

Μετά την προσπάθεια των παλαιμάχων του "τριφυλλιού" πλέον στην αρένα μπαίνουν και οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού, που θα δρομολογήσουν κινήσεις με σκοπό να βοηθηθεί η ΠΑΕ.

Στην ανακοίνωση της θύρας "13" ζητείται επίσης να γίνουν γνωστά επιπλέον πόσα είναι τα χρέη, έτσι ώστε να μην υπάρχουν... σκιές.

"Η Θύρα 13 ενημερώνει τον κόσμο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ πως έχει ήδη δρομολογήσει κινήσεις ώστε να παρουσιάσει ολοκληρωμένες προτάσεις, που θα βοηθήσουν το ποδοσφαιρικό τμήμα να ανταπεξέλθει στις πραγματικά δύσκολες ώρες που βιώνει, και που δεν αρμόζουν στο όνομα και την ιστορία του Συλλόγου. Έχουμε απαιτήσει ρητά και επανειλημμένα από όσους έχουν (κακώς) απομείνει στην ΠΑΕ, να δοθούν στο φως της δημοσιότητας όλα εκείνα τα στοιχεία που θα αναδεικνύουν την πραγματική οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Σύλλογος από τους άστοχους, ερασιτεχνικούς και αποτυχημένους χειρισμούς των διοικήσεων.

Η απόλυτη διαφάνεια και πλήρης ενημέρωση του κόσμου αποτελούν τις βασικές προϋποθέσεις, ώστε να τελεσφορήσουν οι ενέργειες που πολύ σύντομα θα ανακοινώσουμε πως θα κάνουμε για να βοηθήσουμετο Σύλλογο που όλοι μας αγαπάμε. Κάθε μεμονωμένη ενέργεια, το μόνο που προσφέρει είναι να αποπροσανατολίζει τον κόσμο, και αποσκοπεί μόνο στο προσωπικό όφελος αυτού που την προωθεί.

Σε τόσο δύσκολους οικονομικά καιρούς, που ο κόσμος είναι διατεθειμένος να προσφέρει έστω και το ελάχιστο για να βοηθήσει τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ, κάθε ενέργεια πρέπει να είναι πολύ προσεκτική και να βασίζεται στην πλήρη διαφάνεια, και στην ενότητα-συσπείρωση όλων των εμπλεκομένων.

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ!"

News 24/7

24MEDIA NETWORK