Πρότυπο η Τσέλσι για τον Καν

Πρότυπο η Τσέλσι για τον Καν
Η Μπάγερν έχει κερδίσει τα πρώτα έξι παιχνίδια της Μπουντεσλίγκα και έχει ήδη πέντε πόντους διαφορά από την δεύτερη Βέρντερ Βρέμης. Αυτό όμως δεν δείχνει να αρκεί για τον Ολιβερ Καν, ο οποίος μάλλον ενοχλείται από το γεγονός ότι η Τσέλσι έχει τον ίδιο απολογισμό, αλλά δεν έχει δεχθεί ακόμα γκολ.

"H Tσέλσι έχει επίσης κερδίσει όλα της τα παιχνίδια, αλλά δεν έχει δεχθεί κανένα γκολ. Πάντα πρέπει να βάζεις υψηλότερους στόχους, χωρίς ωστόσο να είσαι υπερόπτης", ήταν τα λόγια του τερματοφύλακα των Βαυαρών λίγο μετά την νίκη τους επί της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης με 1-0.

Οι πρωταθλητές Γερμανίας είναι αήττητοι από τον περασμένο Μάρτιο και για 15 αγώνες, αλλά αυτό ουδόλλως απασχολεί τον Καν, που επιθυμεί συνέχεια του σχετικού σερί. "Δεν πρέπει να χαλαρώνεις και να σκέφτεσαι ότι κάποια στιγμή θα έρθει και η ήττα. Πρέπει να αντιμετωπίζουμε κάθε αγώνα φυσιολογικά. Χρειαστήκαμε και τύχη κόντρα στην Φρανκφούρτη, αλλά δεν πρέπει να υποτιμάμε και την...καλή τύχη. Αλλωστε μπορούμε να σκοράρουμε σε κάθε στιγμή", είπε, ολοκληρώνοντας ο Καν, λίγες ημέρες πριν το ταξίδι των Βαυαρών στην έδρα του Αμβούργου, το οποίο αν νικήσει στην Στουτγάρδη θα είναι δεύτερο στην βαθμολογία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK