Πρότζεκτ Εμπαπέ: Έτσι θέλει να πείσει η Τότεναμ τον Κέιν να μείνει

Η Τότεναμ επιθυμεί να κρατήσει στο Λονδίνο τον Κέιν και θα του προσφέρει την προοπτική να γίνει κάτι σαν Εμπαπέ στην ομάδα.

England's Harry Kane looks on before start of the World Cup group B soccer match between England and Iran at the Khalifa International Stadium, in Doha, Qatar, Monday, Nov. 21, 2022. (AP Photo/Martin Meissner)
Ο Χάρι Κέιν, αρχηγός της Αγγλίας (AP PHOTO/MARTIN MEISSNER)

Οι συνεχόμενες αποτυχίες της Τότεναμ και το γεγονός πως ο Χάρι Κέιν δεν έχει κερδίσει κανένα τίτλο με τα Σπιρούνια αποτελούν όπλο για όσους θέλουν ν' αναπτύξουν θεωρίες αναφορικά με το μέλλον του Άγγλου επιθετικού στο Λονδίνο.

Ήδη, γράφονται πολλά. Για παράδειγμα πως το καλοκαίρι αναμένεται να γίνει σφοδρή μάχη μεταξύ των Μπάγερν και Γιουνάιτεντ για την υπογραφή του 30χρονου ποδοσφαιριστή. Το συμβόλαιο του Κέιν, βέβαια, εκπνέει το '24, οπότε είναι απαραίτητο να αποζημιωθεί η Τότεναμ.

Η διοίκηση, πάντως, δεν θέλει σε καμία περίπτωση να χάσει τον καλύτερό της παίκτη και αρχηγό της ομάδας. Γι' αυτό αναμένεται ο Λέβι να κάνει ραντεβού με τον Κέιν στο τέλος της σεζόν για να συζητήσουν το νέο συμβόλαιο. Μάλιστα, σύμφωνα με το 90min οι Λονδρέζοι θα επιχειρήσουν να κάνουν τον έμπειρο επιθετικό κάτι σαν τον... Εμπαπέ.

Δηλαδή, θα του δώσουν λόγο στις κινήσεις της διοίκησης αρχής γενομένης για την επιλογή του επόμενου προπονητή μια και ο Αντόνιο Κόντε δεν έχει μέλλον στην ομάδα. Οι Άγγλοι ρεπόρτερ σχετικά με τον κόουτς παίζουν δυνατά την επιστροφή του Ποτσετίνο, ενώ στο κάδρο βρίσκεται και ο Τόμας Τούχελ.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Ντεσάμπ μίλησε για τον Μπενζεμά και ο Καρίμ τον χαρακτήρισε κλόουν

Ο Μουρίνιο τρέλανε τον κόσμο με την πόζα του, θεωρούν πως έκλεισε στην Γουέστ Χαμ

Η απίστευτη δήλωση του Βαλβέρδε για το μέλλον του: "Σκοτώστε με"

News 24/7

24MEDIA NETWORK