Πρόβα Μουντιάλ με... πρόβατα! (VIDEO)

"Άρρωστοι" με το ποδόσφαιρο είναι οι κάτοικοι ενός μικρού χωριού στην Κολομβία, οι οποίοι έντυσαν πρόβατα με τις εμφανίσεις της Βραζιλίας και της Κολομβίας και τα έβαλαν να... αναμετρηθούν ενόψει Μουντιάλ! Δείτε το VIDEO.

Sheeps, dressed in jerseys in the colours of the Colombian national soccer team, are seen during an exhibition, prior to the 2014 World Cup in Brazil, in Nobsa, June 1, 2014. REUTERS/Jose Miguel Gomez (COLOMBIA - Tags: SPORT SOCCER SOCIETY ANIMALS WORLD CUP)
Sheeps, dressed in jerseys in the colours of the Colombian national soccer team, are seen during an exhibition, prior to the 2014 World Cup in Brazil, in Nobsa, June 1, 2014. REUTERS/Jose Miguel Gomez (COLOMBIA - Tags: SPORT SOCCER SOCIETY ANIMALS WORLD CUP) REUTERS

Σε λιγότερο από 10 ημέρες, το Μουντιάλ θα κάνει πρεμιέρα στα γήπεδα της Βραζιλίας, με τους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους να βρίσκονται εδώ και καιρό σε ρυθμούς... σάμπας. Ο πυρετός του Παγκοσμίου Κυπέλλου χτύπησε και τους κατοίκους ενός μικρού χωριού της Βραζιλίας, οι οποίοι θέλοντας να μπουν από νωρίς στο κλίμα, διοργάνωσαν αγώνα με ποδοσφαιριστές... πρόβατα.

Πιο συγκεκριμένα, το ματς διεξήχθη στο χωριό Νόμπσα υπό το βλέμμα περίπου 500 κατοίκων, με τα πρόβατα να είναι χωρισμένα σε δύο ομάδες, φορώντας φανέλες της Βραζιλίας και της Κολομβίας αντίστοιχα. Για την ιστορία το ματς έληξε 4-3 υπέρ των Κολομβιανών, χάρη στο γκολ του προβάτου με τη φανέλα του Χάμες Ροντρίγκες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK