ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προβάδισμα ο Νιόπλιας

Ο Νίκος Νιόπλιας φαντάζει ως ο επικρατέστερος να διαδεχθεί τον Παύλο Δερμιτζάκη στον πάγκο του ΟΦΗ.

Προβάδισμα ο Νιόπλιας

Ο επί σειρά ετών αρχηγός και ρέκορντμαν συμμετοχών με τη φανέλα των Κρητικών βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με τον Μάνθο Πουλινάκη και τον Νίκο Μαχλά, με αντικείμενο το ενδεχόμενο συνεργασίας των δυο πλευρών που πλέον είναι πολύ πιθανό.

Ο ίδιος ο Νιόπλιας, που αποχώρησε πρόσφατα από την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Κύπρου, επιθυμεί να αναλάβει σε τούτη τη δύσκολη συγκυρία το τιμόνι της ομάδας με την οποία διέπρεψε ως ποδοσφαιριστής και στις συζητήσεις με τα στελέχη του ΟΦΗ ενημερώνεται για όλες τις παραμέτρους πιθανής συνεργασίας.

Το θέμα πρόσληψης του επόμενου προπονητή του ΟΦΗ αναμένεται να κλείσει μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας, ώστε να υπάρχει χρόνος για την απρόσκοπτη προετοιμασία της ομάδας ενόψει του αγώνα με τον Εργοτέλη, την επόμενη Κυριακή στο Γεντί Κουλέ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK