Προβάδισμα τίτλου για Σίτι

H Μάντσεστερ Σίτι πραγματοποίησε το πιο καθοριστικό βήμα για την κατάκτηση του φετινού τίτλου της Premier League, με την Λίβερπουλ να την ακολουθεί. Χάνουν σε περίπτωση ισοβαθμίας οι "κόκκινοι". Εξανεμίστηκαν οι πιθανότητες για την Τσέλσι, η οποία περιμένει στραβοπάτημα των πρωτοπόρων. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα και τη βαθμολογία της Premier League, δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε.

Προβάδισμα τίτλου για Σίτι

Η νίκη της Μάντσεστερ Σίτι επί της Έβερτον την καθιστά πλέον το απόλυτο αφεντικό στην υπόθεση τίτλος, αφού με δύο νίκες θα στεφθεί πρωταθλήτρια Αγγλίας. Η Λίβερπουλ θα πρέπει να περιμένει στραβοπάτημα - αυτοκτονία της Σίτι στα υπόλοιπα παιχνίδια, καθώς σε περίπτωση ισοβαθμίας με τη Σίτι μετράει η συνολική διαφορά τερμάτων. Η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται στο +59, η Λίβερπουλ στο +50 και είναι εξαιρετικά απίθανο να ανατρέψουν αυτή τη διαφορά οι "κόκκινοι" στα δύο ματς που απομένουν.

Από την άλλη, η Τσέλσι είχε πολύ λίγες ελπίδες για την κατάκτηση της πρώτης θέσης, οι οποίες μετά από την ισοπαλία με την Νόριτς εξανεμίστηκαν.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των δύο τελευταίων αγωνιστικών:

* Λίβερπουλ

- Στις 05/05 με Κρίσταλ Πάλας εκτός

- Στις 11/05 με Νιούκαστλ εντός

* Μάντσεστερ Σίτι

- Στις 07/05 με Άστον Βίλα εντός

- Στις 11/05 με Γούεστ Χαμ εντός

* Τσέλσι

- Στις 11/05 με Κάρντιφ εκτός

Η βαθμολογία της Premier League:

Μάντσεστερ Σίτι: 80

Λίβερπουλ: 80

Τσέλσι: 79

Η διαφορά τερμάτων των πρωτοπόρων:

Μάντσεστερ Σίτι: +59

Λίβερπουλ: +50

News 24/7

24MEDIA NETWORK